3 dimen(ví)zió


LG 3D TV

A szép monitor után igazán nem meglepő, ha egy újfajta tévéről is idevágok néhány sort, pláne, hogy mostanában éppen egy LED-tévére vágyom, persze, csak teoretikusan, hiszen materiálisan sohasem lesz esélyem beszerezni egyet ebből a csodálatos technológiából. Igen, az ára miatt, mire lemegy annyira, hogy megtudjam venni, akkor már az új hologram-tévére fogok áhítozni. S most mégis egy LCD-rőllesz szó.

Bizony, mire mlaczek barátom megírta, én már alaposan beleszerettem a ledes tévébe, mert tetszett a reklám, és utánanéztem gyorsan, és alaposan. Minden kétséget kizáróan ez az a technika, mely jót tenne az egészségemnek itthon, és kiűzné a gonoszt a falak közül. És már ezt is meghaladta a világ! Nagy a verseny 2012 teléig, ekkorra tervezik ugyanis az első élő 3D-s televíziós közvetítést, és egyelőre az LG lépett elő az új rendszerrel, a 47 inches, állítólag teljesen valódi térhatású élményt nyújtó televízióval, amihez négy pár polarizált 3D-s szemüveget is mellékelnek. 

Igaz, a Philips már bejelentette, hogy ők olyan technikával fognak jelentkezni, amihez nem szükségeltetik majd szemüveg használata, de ezt csak a 2012-es téli Olimpiára ígérik. Addig is nézhetjük az LG prototípusát, amit nagyon komolyan vesznek a cégnél, hiszen terveik szerint az ominózus Olimpiáig 30 millió darabot szándékoznak eladni a három dimenziót nyújtó termékből. A full HD televízióhoz nem kell videokártyát, vagy PC-t csatlakoztatni, önállóan hozza létre a hatáshoz szükséges effekteket, és körülbelül még csak ennyit tudni róla, illetve, hogy ragyogóan működik. Részletesebb leírásra és árkalkulációra még várnunk kell egy kicsit, de azt már látom magam előtt, amikor az Ezeréves Sólyom az űrcsiga orcájából a szemeim közé repül.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elege lett a Skyrimező nagyinak
Kevesebb videót készít a trollok és okoskodók miatt.
Mennyi idő alatt lehet megtanulni "elég jól" programozni?
Nézzük meg, mire lehet elég egy 8 hetes informatikus képzés - és mire számíthatnak a pályaváltók!
Ugyanaz tervezte a Crew Dragon űrhajósainak ruháját, mint aki Batmanét
A jól ismert szkafander helyett teljesen más öltözéket kapott a SpaceX szerdai űrmissziójának két résztvevője. Az alkotó egy ismert jelmeztervező.
Belső nézetet kap a hangulatos cyberpunk-játék, a Cloudpunk
Hamarosan bármikor válthatunk majd a belső és a külső nézet között a játékban, a fejlesztők egy rövid videót is bemutattak.
D.E.E.P.: Battle Of Jove - Jöhet egy kis űrcsata?
Kínai fejlesztőktől érkezik az árkád stílusú űrhajós akciójáték, melyről néhány rövid videót is kaptunk.

További tech hírek >>