35%-al gyorsabb a béta Google Chrome - VIDEÓ!


A Google ma jelentette meg az új Chrome bétát, mely tartalmaz egy V8-as Chrome JavaScript motort, ennek és a további fejlesztéseknek köszönhetően 35%-os gyorsulás érezhető. Ez ám a tuning!

Amint beindítjuk a szoftvert, és felbőg félelmetes motorja, és látjuk a javított SunSpider értékeket, azonnal elkap minket a hév, és érezzük ezzel száguldani fogunk! Amint egy kicsit kéltük magunkat első megdöbbenésünkben, elkezdjük nézegetni, hogy mit is tud valójában ez a csodagép és észrevesszük az integrált Flash Playert, és a  sportos extrákat a HTML 5 kiegészítéseket (Geolocation API-k, App Cache, web foglalatok, fájl drag and drop).

Ám ismertjük meg jobban a járgányt, mely alattunk hasít a web sztrádáin. Amellett hogy az új modellben rengeteget javult a gyorsaság, és kapott néhány csilli-villi extrát az autó mással is bővült. Már nem csak a könyvjelzőket, hanem a böngésző beállításait is képes szinkronizálni. Így ha eltévednénk a féktelen száguldás közben és lerobbannánk valahol, és kétségbeesésünkben belepiszkálnánk az előzőleg jó konfigurált járművünkbe, akkor egy szinkronizálással visszaállíthatjuk a jól megszokott beállításainkat.

##200830##

Ha te is szeretnél tesztvezetni, akkor erre teheted meg.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>