35%-al gyorsabb a béta Google Chrome - VIDEÓ!


A Google ma jelentette meg az új Chrome bétát, mely tartalmaz egy V8-as Chrome JavaScript motort, ennek és a további fejlesztéseknek köszönhetően 35%-os gyorsulás érezhető. Ez ám a tuning!

Amint beindítjuk a szoftvert, és felbőg félelmetes motorja, és látjuk a javított SunSpider értékeket, azonnal elkap minket a hév, és érezzük ezzel száguldani fogunk! Amint egy kicsit kéltük magunkat első megdöbbenésünkben, elkezdjük nézegetni, hogy mit is tud valójában ez a csodagép és észrevesszük az integrált Flash Playert, és a  sportos extrákat a HTML 5 kiegészítéseket (Geolocation API-k, App Cache, web foglalatok, fájl drag and drop).

Ám ismertjük meg jobban a járgányt, mely alattunk hasít a web sztrádáin. Amellett hogy az új modellben rengeteget javult a gyorsaság, és kapott néhány csilli-villi extrát az autó mással is bővült. Már nem csak a könyvjelzőket, hanem a böngésző beállításait is képes szinkronizálni. Így ha eltévednénk a féktelen száguldás közben és lerobbannánk valahol, és kétségbeesésünkben belepiszkálnánk az előzőleg jó konfigurált járművünkbe, akkor egy szinkronizálással visszaállíthatjuk a jól megszokott beállításainkat.

##200830##

Ha te is szeretnél tesztvezetni, akkor erre teheted meg.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>