3,5 órás a leghosszabb szó, ami létezik


Amerikában egy csapat egyetemista vállalkozott arra, hogy kimondják a leghosszabb angol szót, a titin nevű óriásfehérje teljes nevét. 

Egy amerikai egyetemista csoport megkereste a leghosszabb angol szót és vállalkoztak annak kimondására. A vége az lett, hogy több hetes keresgélés után rátaláltak a titin nevű óriásfehérje teljes nevére, aminek kimondása 3,5 órát vett igénybe. Természetesen itt is az megkelkáposztástalaníthatatlanságoskodásaitokért, vagy az eltöredezettségmentesítőtleníttethetetlenségtelenítőtlenkedhetnétekhez hasonló képzett szóról beszélünk, ami az utóbbiaknál 2833-szor hosszabb.

Aki minden betűre kíváncsi, vagy hasonló akcióra készül, az a teljes szót itt találja leírva. A dolog érdekessége, hogy olvasás közben kinő az olvasó szakálla és kipusztul mellőle egy cserepes virág. Jó szórakozást.

Kulcsszavak: 3, 5, egyetem, kimondják, kipusztul, név, óra, tintin
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ha a K&H Bank ügyfele, még ma ellenőrizze a számítógépét
Szerdától csak a legfejlettebb operációs rendszereken és böngészőkön keresztül lesznek elérhetők a K&H Bank szolgáltatásai. Mutatunk egy oldalt, ahol egy kattintással megnézheti,...
Érkezhet a GeForce GTX 1650 GDDR6-os verziója?
Az eddigi GeForce GTX 1650 és a GeForce GTX 1650 Super között építhet hidat az NVIDIA.
46 000 éves madarat találtak
Már nem tudták megmenteni az életét.
Ezekből a játékokból még nem készültek filmek. Pedig jó lenne!
Megmutatjuk a legjobb alapanyagokat, szavazzon, melyiket látná szívesen a filmvásznon!
Videón az iPhone 9
A klip is azt mutatja, hogy valóban a régi dizájnt választott az Apple.

További tech hírek >>