3,5 órás a leghosszabb szó, ami létezik


Amerikában egy csapat egyetemista vállalkozott arra, hogy kimondják a leghosszabb angol szót, a titin nevű óriásfehérje teljes nevét. 

Egy amerikai egyetemista csoport megkereste a leghosszabb angol szót és vállalkoztak annak kimondására. A vége az lett, hogy több hetes keresgélés után rátaláltak a titin nevű óriásfehérje teljes nevére, aminek kimondása 3,5 órát vett igénybe. Természetesen itt is az megkelkáposztástalaníthatatlanságoskodásaitokért, vagy az eltöredezettségmentesítőtleníttethetetlenségtelenítőtlenkedhetnétekhez hasonló képzett szóról beszélünk, ami az utóbbiaknál 2833-szor hosszabb.

Aki minden betűre kíváncsi, vagy hasonló akcióra készül, az a teljes szót itt találja leírva. A dolog érdekessége, hogy olvasás közben kinő az olvasó szakálla és kipusztul mellőle egy cserepes virág. Jó szórakozást.

Kulcsszavak: 3, 5, egyetem, kimondják, kipusztul, név, óra, tintin
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>