3D monitor és TV egyben


Ha éppen azon törnéd a fejedet, hogy 3D tévét vagy 2D monitort vegyél inkább, akkor itt a megoldás például az LG DM2350 személyében, ami egyesíti a kettőt.

Munkához és otthoni kikapcsolódáshoz is ajánlják a ketyerét. Mivel egyszerre funkcionál monitorként és tévéként, így tartalmaz DVB-T, DVB-C (MPEG4) tunert, és olyan csatlakozási lehetőségeket biztosít, mint a Scart, Component, HDMI és RCA.

Az eszköz az LG CINEMA 3D tévéihez hasonlóan nagy betekintési szöget nyújt, úgyhogy attól még, hogy monitor, lehet több emberrel is nézni a filmeket. Helyből két 3D szemüveg is jár a csomag mellé, ezek nem tartalmaznak elektromos alkatrészeket, ezért töltést sem igényelnek.

A monitor tévé tartalmazza a 2D-ről 3D-re konvertáláshoz szükséghez technológiát, így nem kell külön szoftvert telepítéseni, és akár a TV adást is 3D-ben nézhetjük. Médialejátszót is tartalmaz, így népszerű fájlverziókat, mint a HD DivX, külső háttértárolóról, például USB-ről is képes lejátszani.

Pontos számok (például méret, ár vagy felbontás) nem derültek ki a gyártó közleményéből, de élőben már megnézhető a hétvégén az Innováció2011 kiállításon, egyébként júliustól lesz kapható itthon.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Resident Evil 3 remake – Áll a bál, mert a fejlesztők megpiszkálták Jill klasszikus kinézetét
A Resident Evil 3 remake előrendelői bónuszként megkapták Jill klasszikus kinézetét is, az azonban egy kicsit mégis eltér az eredetitől
Csináltak egy erőpróbát a Samsung Galaxy Note20+-on, elég jól sikerült
Közzétette a Geekbench annak a tesztnek az eredményét, amit a még csak beharangozott Galaxy Note20+-szal végeztek el.
A Mixer száz dollárt küldött minden streamerének, hogy így segítse őket a járvány alatt
A Mixer minden szerződött partnerének küldött egy-egy százdolláros csekket, hogy így segítsenek nekik átvészelni a járványt.
Profiknak készül az AKiTio új külső grafikus doboza
A Node Titan fő hívószava a 650 wattos tápegység lehet, amellyel a legcombosabb GPU-kat is meghajthatjuk.
Megalázva érezték magukat a Samsung mérnökei
Hazájukban is Snapdragonnel került piacra a Galaxy S20.

További tech hírek >>