3D telefonra is


Fuse mobiltelefon

Ha a név jelentését nézzük, az egyaránt jelenthet egyesülést, összeolvadást, vagy főnévként biztosítékot is, és valóban, ha jól megnézzük ezt a mobil prototípust, olybá tűnik, minden létező kunsztot megpróbáltak egybeolvasztani benne, biztos, ami biztos!

Ettől még persze nem biztos, hogy jó is lesz, de az is lehet, hogy tarolni fog. A Synaptics Fuse elnevezésű koncepció telefonja úgy tűnik elirigyelte a legújabb fícsőrt a nagyoktól, (pl.: Notion Ink Pad) és sok érzékelője mellé egy trackpadot is odabiggyesztett a hátlapjához.

Sajnos a részletes technikai adatok nem ismertek a telefonról, a jó pár működő példánnyal inkább a telefon vezérlési, és látványtechnikai elemeit próbálták prezentálni az MWC-n. A mai formavilágot követő, jó kinézetű készülékbe minden lehető irányítási rendszert belezsúfoltak, a kapacitív érintőképernyőn túl kapott gyorsulásmérőt, a már említett hátulsó trackpadot, de még az oldalai is érintés, illetve nyomás érzékenyek. Az oldallapokat nyomva, és billentve a telefont a főmenü ikonjait sorjázhatjuk, majd egy gyors rázással visszaugorhatunk az elejére, de, ha éppen úgy tetszik, a telefon hátulját simogatva is navigálhatunk a menüpontok között. Bármennyire is lenyűgöző a sokféle lehetőség, talán a kevesebb több lett volna, - mondják a tesztelők – néha nehéz navigálni a sok érzékelő miatt, főleg félkezes attrakcióknál.

A telefon minden egyes ikontapizásra, nyomásra, rázásra visszajelez vibrálással, kicsit ez is sok volt a kommunikációból. 

Sok mindent zsúfoltak a megjelenítésbe is, ami feleslegesen terhelheti a memóriát, például a teljes egészében, 3D-ben forgatható  alkalmazásikonokat, amik így legalább dupla helyet foglalnak a grafikai texturában.

##187785##

Nagyon látványos, ahogy a fény különféleképpen világítja meg a térbeli ikongombokat, és jól néz ki a nagyítás effekt is, ha hátul simítjuk a telefont, de az első próbálgatások azt bizonyítják, hogy a sok alkalmazásréteg néha összeakad, bugos lesz a készülék, vagy a proci döccen egy kicsit.

##187784##

Itt azért meg kell jegyezni, hogy elég erős konfigurációval szerelhették fel a teszt készülékeket, hiszen a videón jól látszik, mennyi rendereléssel kell megbirkóznia szerencsétlen jószágnak a jó látványért cserébe, nem csoda, ha a sok számítás közben becsúszik némi akadás, különösen, hogy teszt telefonokról van szó, amiken még jelentősen módosíthatnak.

A kezdeti hibák, a kapkodó halmozás, a túlzott 3D-s környezet ellenére, - de lehet, hogy éppen ezek miatt - meg kell mondjam őszintén, nekem nagyon tetszett a telefon, de én szeretem is a túlzott csicsákat, és az értelmetlen vagánykodást. A készülék még az idén a boltokba kerülhet, de pontosabb megjelenési és technikai adatokkal később szolgálnak majd.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>