3D videóklip szemüveg nélkül!


Ötletes megoldást talált egy berlini filmes/fotós duó egy videoklipihez. 3D-s filmet forgattak, mindenféle nagy trükk nélkül, ráadásul szemüveg sem kell a térhatású mozihoz, ezért most itt jól meg is nézhetitek!

Az ötlet egyszrerre zseniális és egyszerű. A Blue Roses, Doubtful Comforts című klipjében két kamera egymás mellett kissé eltolva (állítólag 6 és fél centi az ideális) rögzítette az eseményeket, az utómunkában az alkotópáros (Vivien Weyrauch és Fabian Röttger) pedig egyszerűen váltogat a két kameraállás között (full screen ajánlott).

##194803##

Így bár a kép ugrál (ami hosszútávon kicsit talán fárasztó), de mivel kicsit belátunk a dolgok mögé jobbról-balról kialakul egyfajta térérzet a filmben. Másfél perc környékétől lesz kicsit látványosabb és érhetőbb a dolog. Hasonló elven működik ez a fotós oldal, ahová bárki tölthet fel képeket, amikből képes az oldal 3D-s fotókat generálni. A lényeg, hogy a két kép pér centire készüljön egymástól, azonos beállításokkal. A videóklip és a 3D-s fotós ügy (start3d.com ) is csillagos ötös.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lezajlott az első csak női űrséta
Jessica Meir és Christina Koch a Nemzetközi Űrállomás akkumulátorait cserélte ki. Sandra Magnus korábbi női űrhajós azt mondta, nagyon fontos, hogy a fiatal nők ez alapján is tudjanak...
Befejeződött a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztése
A Respawn nemrég egy csoportképpel jelezte, hogy aranylemezre került a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz vége a fejlesztésnek.
5G-t hoz a Redmi K30
Ráadásul olyan kivágású fúrt szelfikamerákat kaphat, mint a Samsung Galaxy S10+.
Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő
Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
Ingyenes demót kapott az Infinite Hole első pillantásra is félelmetes sci-fi horrorja, a Shadows of Kepler, a teljes játék 2021-ben jön

További tech hírek >>