3D videóklip szemüveg nélkül!


Ötletes megoldást talált egy berlini filmes/fotós duó egy videoklipihez. 3D-s filmet forgattak, mindenféle nagy trükk nélkül, ráadásul szemüveg sem kell a térhatású mozihoz, ezért most itt jól meg is nézhetitek!

Az ötlet egyszrerre zseniális és egyszerű. A Blue Roses, Doubtful Comforts című klipjében két kamera egymás mellett kissé eltolva (állítólag 6 és fél centi az ideális) rögzítette az eseményeket, az utómunkában az alkotópáros (Vivien Weyrauch és Fabian Röttger) pedig egyszerűen váltogat a két kameraállás között (full screen ajánlott).

##194803##

Így bár a kép ugrál (ami hosszútávon kicsit talán fárasztó), de mivel kicsit belátunk a dolgok mögé jobbról-balról kialakul egyfajta térérzet a filmben. Másfél perc környékétől lesz kicsit látványosabb és érhetőbb a dolog. Hasonló elven működik ez a fotós oldal, ahová bárki tölthet fel képeket, amikből képes az oldal 3D-s fotókat generálni. A lényeg, hogy a két kép pér centire készüljön egymástól, azonos beállításokkal. A videóklip és a 3D-s fotós ügy (start3d.com ) is csillagos ötös.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sekiro: Shadows Die Twice – Befutott a könnyű mód is
Egy lelkes modder munkájának hála immár könnyű módban is játszató a Sekiro: Shadows Die Twice, több életerővel és nagyobb sebzéssel.
Baj van a Pocophone F1 frissítésével
Egyes felhasználóknál képernyőhibákat okoz a MIUI legújabb frissítése.
Mindenre jó csodaprocesszort fejleszt a Tachyum
A Prodigy Universal Processor mellett nagy ígéretek vannak, így sok kértést is felvet.
Elhalasztaná a Facebook a saját pénzneme bevezetését
Kedden hallgatja meg az amerikai szenátus David Marcust, aki a Facebookon belül a cég saját kriptopénzéért, a Libráért (is) felelős. Előzetesen viszont már tudni lehet, hogyan áll a...
Annyi áramot termeltek a szélturbinák, amennyit el sem tudtak volna használni a skótok
A skót szélturbinákban mindig is megvolt a potenciál, az elmúlt hat hónapban azonban hihetetlen hatékonysággal dolgoztak.

További tech hírek >>