3D zsebkamera


Videót rögzít 3D-ben, 5 megapixeles fotókat készít, a kijelzője szemüveg nélkül is 3D élményt biztosít - végre piacra dobták a Bloggie-t.

Ügynöknő néhány hete emlékezett meg a Flip kamerák gyártásának megszüntetéséről, aminek legfőbb oka alighanem az okostelefonok drasztikus elterjedésében keresendő. A Bloggie megjelenésében éppen a Flip modelleket idézi, szóval aki elsiratta a Cisco termékét, az talán megvigasztalhatja magát a Sony újoncával is.

Wi-fi ugyan ebben a ketyerében sincs, de cserébe két lencsét is kapunk, amikkel 1080p-s videót rögzíthetünk 3D-ben. Térhatású fotót is készíthetünk vele 2 megapixeles felbontásban, illetve 5 megapixeles hagyományos 2D fényképeket is tud produkálni a kicsike. Fotót természetesen videózás közben is készít.

A Bloggie 2.4 hüvelykes kijelzőjén mindjárt visszanézhetjük 3D házivideóinkat, mivel szemüveg nélkül is tud térhatású képet prezentálni. A HDMI csatlakozó használatával pedig természetesen tévén vagy monitoron is megleshetjük a végterméket. A 8 gigás belső memória 4 órányi folyamatos felvételt tesz lehetővé. A kütyüt most kezdték árusítani, az Amazonnál 250 dollárért újítható be.

Kulcsszavak: 3d, bloggie, camcorder, flip, kamera, sony
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.
Kékben is lesz Samsung Galaxy Note 10+
Több európai áruházban is felbukkant már a kék verzió.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Bemutatjuk a világ legfurább külsejű tévéit
Le fog esni az álla a világtörténelem legnagyobb tévés dizájnbombáitól!
Titokzatos oldalt kapott a Sega még be nem jelentett játéka
A Sega egy rejtélyes teaser-oldalt lőtt fel feltehetően a még le nem leplezett Humankind projektnek, a bejelentést a Gamescomra várjuk.

További tech hírek >>