3D zsebkamera


Videót rögzít 3D-ben, 5 megapixeles fotókat készít, a kijelzője szemüveg nélkül is 3D élményt biztosít - végre piacra dobták a Bloggie-t.

Ügynöknő néhány hete emlékezett meg a Flip kamerák gyártásának megszüntetéséről, aminek legfőbb oka alighanem az okostelefonok drasztikus elterjedésében keresendő. A Bloggie megjelenésében éppen a Flip modelleket idézi, szóval aki elsiratta a Cisco termékét, az talán megvigasztalhatja magát a Sony újoncával is.

Wi-fi ugyan ebben a ketyerében sincs, de cserébe két lencsét is kapunk, amikkel 1080p-s videót rögzíthetünk 3D-ben. Térhatású fotót is készíthetünk vele 2 megapixeles felbontásban, illetve 5 megapixeles hagyományos 2D fényképeket is tud produkálni a kicsike. Fotót természetesen videózás közben is készít.

A Bloggie 2.4 hüvelykes kijelzőjén mindjárt visszanézhetjük 3D házivideóinkat, mivel szemüveg nélkül is tud térhatású képet prezentálni. A HDMI csatlakozó használatával pedig természetesen tévén vagy monitoron is megleshetjük a végterméket. A 8 gigás belső memória 4 órányi folyamatos felvételt tesz lehetővé. A kütyüt most kezdték árusítani, az Amazonnál 250 dollárért újítható be.

Kulcsszavak: 3d, bloggie, camcorder, flip, kamera, sony
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ha ezt nálunk is élesítik, egyenesen a Google keresőből lehet majd ételt rendelni
A Google a keresőn, valamint a Térképen és a digitális asszisztensen keresztül is lehetővé teszi, hogy külön dedikált applikáció nélkül lehessen ételt rendelni.
Turkáltak a fotók között a Snapchat alkalmazottai
Éveken át nem lehetett ellenőrizni egy belső eszköz használatát.
Újabb érdekességek derültek ki a Redmi K20 csúcsmobilról
Hetedik-generációs képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval jön az okostelefon, amiről egy képet is kiadott a Redmi.
Ősi tengervízre bukkantak, segíthet a klímakutatásban
Az utolsó jégkorszakból hátramaradt vízre amerikai kutatók bukkantak rá az Indiai-óceánban.
Dauntless – Egy nap alatt félmillió játékost szedett össze
A Dauntless a megjelenése első napján félmillió játékost szedett össze, összesen pedig már négymillió főnél tart a játékosbázisa.

További tech hírek >>