3M 10 Finger Multitouch LCD monitor


Az érintőkijelzős LCD monitorok manapság nem számítanak már újdonságnak, hiszen jó pár éve léteznek nagynevű gyártók által fejlesztett típusok. Ám azokat maximum két ujjal tapicskolhattuk, legalábbis ennyit voltak képesek befogadni. Eddig!

A 3M nemrég bejelentette legújabb Multi-Touch M2256PW típusjelű érintőképernyőjét mely, a legújabb fejlesztésű kapacitív technológiának köszönhetően képes az őt használó „személyzet” mind a tíz ujját érzékelni. Ami a teljesítményt illeti, a 22 colos, tükröződésmentes monitor támogatja a 1680 x 1050 pixeles felbontást, beviteli csatornaként pedig DVI, VGA, audio, USB és RS232 kettősmódú kommunikációs protokoll áll rendelkezésre.

A gyártó főleg intenzív grafikai programok (mint például a CAD, Adobe szoftverek, stb) használatára ajánlja a drágaságot, illetve játékokhoz is, már ha valaki a kijelzőn szeretné kezelni azt. Az újdonság forgalmazását ez év közepe tájára datálják, ám a várható vételárat még hétpecsétes titokként őrzik.

##178440##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hamarabb jön a Snowpiercer sorozat
Sorozat készül a friss Oscar-díjas Bong Joon-ho filmjéből, amelynek premierjét előrehozták márciusra.
Resident Evil 3 remake – Áll a bál, mert a fejlesztők megpiszkálták Jill klasszikus kinézetét
A Resident Evil 3 remake előrendelői bónuszként megkapták Jill klasszikus kinézetét is, az azonban egy kicsit mégis eltér az eredetitől
Csináltak egy erőpróbát a Samsung Galaxy Note20+-on, elég jól sikerült
Közzétette a Geekbench annak a tesztnek az eredményét, amit a még csak beharangozott Galaxy Note20+-szal végeztek el.
A Mixer száz dollárt küldött minden streamerének, hogy így segítse őket a járvány alatt
A Mixer minden szerződött partnerének küldött egy-egy százdolláros csekket, hogy így segítsenek nekik átvészelni a járványt.
Profiknak készül az AKiTio új külső grafikus doboza
A Node Titan fő hívószava a 650 wattos tápegység lehet, amellyel a legcombosabb GPU-kat is meghajthatjuk.

További tech hírek >>