400 méteres zuhanást bírt ki az iPad - VIDEÓ


“Szia, van egy kiváló termékünk, egy rendkívül strapabíró tok különféle táblagépekhez. Ez mindent kibír, csak ki kéne neki találni valami jó kis reklámot. Van ötleted?” “Hm, szerintem akkor vágjuk ki az iPaded egy repülőből...”

A fentihez hasonló beszélgetés játszódhatott le a G-Form nevű cég tagjai között, aminek eredményeképpen megszületett a lenti videó. Az iPadhez, Kindle Fire-höz illetve laptopokhoz gyártott tokok rendkívül masszívnak hirdetik magukat, víz- és porállók, illetve a gyártó szerint akár komolyabb magasságból való leejtés esetén is megvédik ketyeréinket.

Ezt demonstrálandó, két lelkes önkéntes egy repülőből ugrott ki az iPadjét szorongatva, egyikük az Extreme Edge, másikuk az Extreme Portfolio fantázianevű tokot választva táblagépe védelméül. A poént már a címben lelőttük, az 1300 láb magasságban elengedett kütyük látható károsodás nélkül átvészelték a komoly zuhanást. (A videó kommentjei között többen ajánlják, hogy legközelebb a vetés helyett betonra dobják a cuccot, ha esetleg leforgatják, okvetlenül beszámolunk az eredményről...)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Bing erőszakolásába kezd a Microsoft
Egyes céges Office 365-előfizetők torkán próbálja lenyomni.
Tudja, mi történt 2,2 milliárd éve?
Tudósok szerint 2,2 milliárd éve történt a legrégebbi aszteroida-becsapódás, amelynek feltehetően egy jelentős éghajlatváltozás volt a következménye.
Közel 3000 milliárdot költöttünk játékokra decemberben
A Call of Dutynak jót tett a mikrotranzakciós modell, a Fortnite gyengül, és a Clash of Clans hét évesen is uralja a mobilpiacot.
Nem valószínű, hogy lesz jackcsatlakozó a Samsung Galaxy Note 20-on
Egy új szabadalom a Galaxy Note 20 tokjáról árulkodik: jackcsatlakozónak ezen sincs kivágás.
Felbukkant a GeForce RTX 2080 Super Max-Q és a Core i9-10980HK
Még ebben a negyedévben megjelenhetnek a laptopokba szánt, erős hardverek.

További tech hírek >>