500 millió eladott példány fölött a Windows 7


Sokan szeretik, rengetegen utálják, de még többen használják: 2009 októbere óta 525 millió eladott példánynál jár a Microsoft aktuális operációs rendszere.

A Microsoft hivatalos közleményben tudatta, hogy 20,9 milliárdos bevétellel zárták a második negyedévet. Ez az előző időszakhoz képest 5%-os növekedést takar. Egyúttal arra is felhívták a figyelmet, hogy a Windows 7 eladások is szépen alakulnak, már 525 eladott licencnél járnak.

Ami a nagyságrendet illeti, az anno a Business Insider születésénél is bábáskodó Dan Frommer rámutat, ennyi idő alatt az Apple eladott cirka 35 millió Macet, nagyjából 250 millió iOS eszközt, illetve a Google is kipipálta 250 millió Androidos ketyere aktiválását. Vagyis kb. együtt adtak el annyit, mint a redmondiak.

Elismerésre méltó tehát mindenképpen, bár nagy kérdés, hogy a továbbra is jelentős késésben lévő Windows Phone platform és a hamarosan bemutatásra kerülő Windows 8 tud-e majd ilyen produkciót nyújtani.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>