500 millió eladott példány fölött a Windows 7


Sokan szeretik, rengetegen utálják, de még többen használják: 2009 októbere óta 525 millió eladott példánynál jár a Microsoft aktuális operációs rendszere.

A Microsoft hivatalos közleményben tudatta, hogy 20,9 milliárdos bevétellel zárták a második negyedévet. Ez az előző időszakhoz képest 5%-os növekedést takar. Egyúttal arra is felhívták a figyelmet, hogy a Windows 7 eladások is szépen alakulnak, már 525 eladott licencnél járnak.

Ami a nagyságrendet illeti, az anno a Business Insider születésénél is bábáskodó Dan Frommer rámutat, ennyi idő alatt az Apple eladott cirka 35 millió Macet, nagyjából 250 millió iOS eszközt, illetve a Google is kipipálta 250 millió Androidos ketyere aktiválását. Vagyis kb. együtt adtak el annyit, mint a redmondiak.

Elismerésre méltó tehát mindenképpen, bár nagy kérdés, hogy a továbbra is jelentős késésben lévő Windows Phone platform és a hamarosan bemutatásra kerülő Windows 8 tud-e majd ilyen produkciót nyújtani.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>