56 Megapixel


Mostanában ahogyan észrevettem a digitális fényképezőgépek 12 megapixel körül mozognak. Ez a gép egy tükörreflexes gép, és 56 megapixel tombol az 56x36mm-es CCD érzékelőn.

Az elkészült kép végül aztán 9288 x 6000-es felbontású lesz. Ez szerény véleményem szerint már több mint elég, legalább is nekem. Az ISO érzékenység 50 és 800 között változtatható.

A kijelző, ami mint általában hátul található, színes, és érintésvezérelt. Egy másodperc alatt egy képet képes rögzíteni, ami ebben a felbontásban, és a hozzá tartozó képméretnél érthető.

A képek 114MB-ot foglalnak MOS beállításban, és 171MB-ot RGB TIF 8 bit beállításnál. A leghosszabb záridőnél 1 percet kell várnunk a kép elkészültére. A leaf fotógép súlya: 1970 gramm, méretei: 157 x 112 x 78mm. Ára 43000 dollár körül mozog. A kisebb testvérek 28, és 22 megapixelesek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>