56 Megapixel


Mostanában ahogyan észrevettem a digitális fényképezőgépek 12 megapixel körül mozognak. Ez a gép egy tükörreflexes gép, és 56 megapixel tombol az 56x36mm-es CCD érzékelőn.

Az elkészült kép végül aztán 9288 x 6000-es felbontású lesz. Ez szerény véleményem szerint már több mint elég, legalább is nekem. Az ISO érzékenység 50 és 800 között változtatható.

A kijelző, ami mint általában hátul található, színes, és érintésvezérelt. Egy másodperc alatt egy képet képes rögzíteni, ami ebben a felbontásban, és a hozzá tartozó képméretnél érthető.

A képek 114MB-ot foglalnak MOS beállításban, és 171MB-ot RGB TIF 8 bit beállításnál. A leghosszabb záridőnél 1 percet kell várnunk a kép elkészültére. A leaf fotógép súlya: 1970 gramm, méretei: 157 x 112 x 78mm. Ára 43000 dollár körül mozog. A kisebb testvérek 28, és 22 megapixelesek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>