60 millió Samsung telefon decemberig


Úgy tűnik a Samsung minden területen tarol. Míg több versenytársa a napi túlélésért küzd, egy svájci kereskedelmi bank elemzői megerősítették a vállalat jó hírnevét. 

A Samsung pályafutása során, mondhatni mindig jókor volt jó helyen. 16 év során jelentős sikereket értek el és a Google-lel karöltve a világ meghatározó telefongyártója lett. Legfőbb erősségük közé tartozik, hogy a piac minden területén jelen vannak. A UBS svájci kereskedelmi bank vezető elemzőinek becslései szerint a dél-koreai vállalat eredményei a vártnál is jobbak lesznek az októbertől decemberig tartó időszakban.

Az elemzők becslései szerint a negyedik negyedévben több, mint 62 millió Samsung telefont fogna vásárolni, amivel az Apple és a többi konkurens eladásait is jelentős mértékben felülmúlják.

 

Kulcsszavak: eladás, nokia, rekord, samsung, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Blizzard félti a játékosait: Amerikába tették át a Hearthstone-versenyt a koronavírus miatt
Elmarad a Masters Tour Indonesia verseny a járvány miatt.
Rossz értékelést írt a fogorvosról, a Google-nek ki kell adnia az adatait
Egy ausztrál fogorvost annyira rosszul érintette, hogy valaki negatív véleményt írt róla az interneten, hogy bírósághoz fordult, a testület pedig neki adott igazat. A következmény a...
Vivarium - Új előzetest villantott az izgalmas sci-fi thriller
Imogen Poots és Jesse Eisenberg egy labirintusszerű külvárosban rekednek, ahol egy házlátogatás szürreális rémálommá válik.
Videóra vették, ahogyan felnyitják Anhefenhonszu 3000 éves koporsóját
Egy előkelő egyiptomi pap koporsóját vizsgálták meg tüzetesebben a Harvard Egyetem kutatói.
Hivatalos: A THQ Nordic bejelentette, hogy a rajongók döntése értelmében érkezik a Gothic Remake
A THQ Nordic két hónapja a rajongókra bízta, hogy készüljön-e Gothic Remake, a visszajelzések pedig eléggé meggyőzték a kiadót.

További tech hírek >>