60 millió Samsung telefon decemberig


Úgy tűnik a Samsung minden területen tarol. Míg több versenytársa a napi túlélésért küzd, egy svájci kereskedelmi bank elemzői megerősítették a vállalat jó hírnevét. 

A Samsung pályafutása során, mondhatni mindig jókor volt jó helyen. 16 év során jelentős sikereket értek el és a Google-lel karöltve a világ meghatározó telefongyártója lett. Legfőbb erősségük közé tartozik, hogy a piac minden területén jelen vannak. A UBS svájci kereskedelmi bank vezető elemzőinek becslései szerint a dél-koreai vállalat eredményei a vártnál is jobbak lesznek az októbertől decemberig tartó időszakban.

Az elemzők becslései szerint a negyedik negyedévben több, mint 62 millió Samsung telefont fogna vásárolni, amivel az Apple és a többi konkurens eladásait is jelentős mértékben felülmúlják.

 

Kulcsszavak: eladás, nokia, rekord, samsung, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sötét móddal frissült az iOS-es Shazam
Az iOS 13 miatt több újdonsággal is frissült a Shazam iOS-es verziója.
Így nézhetett ki 70 000 éve egy 13 éves lány – képek
Izraeli tudósok rekonstruálták a gyenyiszovai ember csontvázát egy 70 ezer évvel ezelőtt élt 13 éves lány csontmaradványaiból nyert DNS-minták alapján.
Tudósok megvizsgáltak 579 óvodást, és azt mondják, rosszul járhat, aki nem népszerű
Az óvodában a népszerűtlen gyerekek kicsit gyakrabban kapnak el valamilyen betegséget - ezt állapította meg egy frissen publikált norvég tanulmány.
Mint egy ember, úgy veszi az akadályokat az Atlas emberszabású robot – videó
Már a katasztrófa sújtotta területeken is bevethető lehet az Atlas nevű emberszabású robot, köszönhetően egy új navigációs szoftvernek.
Tényleg csak 4 GB RAM van az új iPhone-okban
Az Xcode-ban talált adatok is megerősítették, mindhárom új Apple mobilba csak 4 GB RAM-ot építettek.

További tech hírek >>