7 hónap börtön trollkodásért


A tech.hu kifejezetten barátságos hely, itt az esetleges negatív véleményeket is teljesen normális hangnemben fejezik ki az olvasók. De máshol biztos ti is találkoztatok már olyan kommentelőkkel, akiknek kijárt volna néhány nap elzárás. A hírben szereplő pasi 7,5 hónap börtönt kapott, de ez még talán kevés is, ahhoz képest, amit művelt.

A 29 éves, Brisbain-ben élő Bradley Paul Hampson halott gyerekek emlékoldalán mocskolódott a Facebookon. Egy 12 évesen elhunyt fiú tribute oldalára általa mókásnak tartott Photoshop remekműveket közölt a fiúról, egy nyolcéves kislány site-ján pedig azzal "poénkodott", hogy ő ölte meg a gyereket.

Mindezt persze nem a saját nevében tette, hanem egy olyan ember bőrébe bújt a Facebookon, akit a haverjai már egyébként is zaklattak a neten.

Valószínűleg ennyi még kevés lett volna az hét és fél hónaphoz, de a házkutatáskor a nyomozók kábé 200 olyan képet találtak a számítógépén, amin gyerekeket bántalmaznak.

Ugye most már ti is egyetértetek abban, hogy kevés a büntetés?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[GC 2019] Maneater - 11 perc cápabőrben
A Maneater egy cápa-szerepjáték, melyben a tengerek legveszélyesebb ragadozójának bőrébe bújva rágcsálunk meg gyanútlan fürdőzőket.
Ön felismeri ezeket a legendás videojátékokat?
Civilization, Doom, Warcraft. Ha megdobban a szíve ezekre a szavakra, próbálja ki kvízünket!
Ilyen a Yakuza lét – Heti PlayStation Store megjelenések
Az elmúlt héten nem egy remek játék bukkant fel a PlayStation Store kínálatában, ezek között segítünk most eligazodni egy kicsit.
Empire of Sin - John Romero dédanyja lesz az egyik bandavezér
Az 1920-as évek Chicagóját és a szesztilalmat felelevenítő Empire of Sin igazán különleges vendégszereplőt kapott.
Tízezernél is több ítéletet kell felülvizsgálni Dániában
Megbízhatatlanok voltak a mobilhálózatos tartózkodási információk.

További tech hírek >>