7000Ft - korlátlan beszélgetés


Pontosan egy hónappal a mérföldkőnek számító havidíjas Vodafone RED szolgáltatáscsomagok bevezetése után a Vodafone november 1-jétől a korlátlan beszélgetést és üzenetküldést a feltöltőkártyás ügyfelei részére is elérhetővé teszi hálózaton belül. Az új korlátlan feltöltőkártyás csomag 200 MB mobil adatforgalmat is tartalmaz.A Vodafone RED VitaMAX tarifához 7000 forintos vagy annál magasabb feltöltés esetén korlátlan, bármilyen időszakban igénybe vehető hálózaton belüli beszélgetés és SMS-ezés, valamint 200 MB internethasználat jár.A teljes egészében lebeszélhető egyenleg és a bónusz egyaránt 30 napig használható fel.

A Vodafone RED VitaMAX mellett a jelenlegi feltöltőkártyás tarifák helyett három új, az előfizetéseshez hasonlóan egyszerű és könnyen átlátható tarifát is bevezet a Vodafone, amelyek a magyar mobilpiacon egyedülállónak számító konstrukciót kínálnak különleges bónuszokkal.

Az új tarifák egységes, 46,5 forintos perc- és SMS díjat kínálnak bármely belföldi normál díjas hálózatba, ezen felül egyes tarifák pedig egyedülálló bónuszokat nyújtanak, amelyek minden időszakban felhasználhatóak, és automatikusan járnak az adott tarifákat igénybe vevők számára.

 

Kulcsszavak: 7000, ft, hálózat, ingyen, red, telefon, vodafone
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>