7000Ft - korlátlan beszélgetés


Pontosan egy hónappal a mérföldkőnek számító havidíjas Vodafone RED szolgáltatáscsomagok bevezetése után a Vodafone november 1-jétől a korlátlan beszélgetést és üzenetküldést a feltöltőkártyás ügyfelei részére is elérhetővé teszi hálózaton belül. Az új korlátlan feltöltőkártyás csomag 200 MB mobil adatforgalmat is tartalmaz.A Vodafone RED VitaMAX tarifához 7000 forintos vagy annál magasabb feltöltés esetén korlátlan, bármilyen időszakban igénybe vehető hálózaton belüli beszélgetés és SMS-ezés, valamint 200 MB internethasználat jár.A teljes egészében lebeszélhető egyenleg és a bónusz egyaránt 30 napig használható fel.

A Vodafone RED VitaMAX mellett a jelenlegi feltöltőkártyás tarifák helyett három új, az előfizetéseshez hasonlóan egyszerű és könnyen átlátható tarifát is bevezet a Vodafone, amelyek a magyar mobilpiacon egyedülállónak számító konstrukciót kínálnak különleges bónuszokkal.

Az új tarifák egységes, 46,5 forintos perc- és SMS díjat kínálnak bármely belföldi normál díjas hálózatba, ezen felül egyes tarifák pedig egyedülálló bónuszokat nyújtanak, amelyek minden időszakban felhasználhatóak, és automatikusan járnak az adott tarifákat igénybe vevők számára.

 

Kulcsszavak: 7000, ft, hálózat, ingyen, red, telefon, vodafone
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Ragadozók
A Gomorra rendezője újabb szívszorító filmmel jelentkezik: ezúttal nápolyi gyerekekből lett gengszterek kerülnek a középpontba.
Nem biztos, hogy kap utódot a Xeon W-3175X
Az Intelnek ugyan kész van minden, amiből születhetne egy új megoldás, de nincs sok értelme kiadni.
120 Hz-es kijelzővel támadhat a OnePlus 8 Pro
Bejöttek a 90 Hz-es kijelzők a OnePlusnak, és most állítólag ismét előnybe kerülne a gyártó.
Csodálatos képeken, ahogy a Merkúr átvonul a Nap előtt
Rendben lezajlott a Merkúr újabb "vándorlása" hétfőn. A jelenségről rengeteg fotó készült, ezekből szemezgettünk.
Ezekkel a címekkel startol a Google Stadia
A Google bejelentette, hogy mely címek lesznek a rajtkor elérhetők a streaming szolgáltatásában. Nyugi, a Just Dance 2020 ott van a listán.

További tech hírek >>