A Cisco is beszáll a droid buliba


Bizonyos meg nem erősített pletykák (vagyis tuti) azt állítják, hogy a hatalmas IT mogul a Cisco is beszáll a táblapécé bizniszbe. Ráadásul a Google platformjára épít.

Akik IT szakterületen dolgoznak, egész biztos, hogy a komolyabb vasak, hardverek mellett találkoznak jó néhány Cisco feliratú ketyerével. Komoly fejlesztőbázissal és múlttal rendelkezik ez az IT óriás és most úgy döntött, hogy piciny ujjacskáival egy szelet tortát kihasítana magának a tabletpiacból. Mivel a Cisco főleg nagyvállalatokban gondolkodik, így valószínű, hogy egy komoly, a legmagasabb IT biztonságtechnikai elvárásoknak megfelelő táblapécében gondolkodnak.

Épp ezért érdekes, hogy épp a Google Android platformját választották a feladatra, hiszen egyre több biztonsági problémáról hallunk a kereső szoftvereinek, megoldásainak háza tájáról. Nyilván a majdani (állítólag 7 colos) táblapécé Android platformja jócskán sziszkósítva lesz, hogy a legfinnyásabb nagyvállalati körülményeknek is megfeleljen, de ez még a jövő zenéje. Amit tudunk: két kamera, 3G/4G támogatás, wi-fi, multimédia funkciók valószínűleg lesznek az új Cisco kéziketyerében.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.
Kékben is lesz Samsung Galaxy Note 10+
Több európai áruházban is felbukkant már a kék verzió.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Bemutatjuk a világ legfurább külsejű tévéit
Le fog esni az álla a világtörténelem legnagyobb tévés dizájnbombáitól!
Titokzatos oldalt kapott a Sega még be nem jelentett játéka
A Sega egy rejtélyes teaser-oldalt lőtt fel feltehetően a még le nem leplezett Humankind projektnek, a bejelentést a Gamescomra várjuk.

További tech hírek >>