A Cisco is beszáll a droid buliba


Bizonyos meg nem erősített pletykák (vagyis tuti) azt állítják, hogy a hatalmas IT mogul a Cisco is beszáll a táblapécé bizniszbe. Ráadásul a Google platformjára épít.

Akik IT szakterületen dolgoznak, egész biztos, hogy a komolyabb vasak, hardverek mellett találkoznak jó néhány Cisco feliratú ketyerével. Komoly fejlesztőbázissal és múlttal rendelkezik ez az IT óriás és most úgy döntött, hogy piciny ujjacskáival egy szelet tortát kihasítana magának a tabletpiacból. Mivel a Cisco főleg nagyvállalatokban gondolkodik, így valószínű, hogy egy komoly, a legmagasabb IT biztonságtechnikai elvárásoknak megfelelő táblapécében gondolkodnak.

Épp ezért érdekes, hogy épp a Google Android platformját választották a feladatra, hiszen egyre több biztonsági problémáról hallunk a kereső szoftvereinek, megoldásainak háza tájáról. Nyilván a majdani (állítólag 7 colos) táblapécé Android platformja jócskán sziszkósítva lesz, hogy a legfinnyásabb nagyvállalati körülményeknek is megfeleljen, de ez még a jövő zenéje. Amit tudunk: két kamera, 3G/4G támogatás, wi-fi, multimédia funkciók valószínűleg lesznek az új Cisco kéziketyerében.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ha ezt nálunk is élesítik, egyenesen a Google keresőből lehet majd ételt rendelni
A Google a keresőn, valamint a Térképen és a digitális asszisztensen keresztül is lehetővé teszi, hogy külön dedikált applikáció nélkül lehessen ételt rendelni.
Turkáltak a fotók között a Snapchat alkalmazottai
Éveken át nem lehetett ellenőrizni egy belső eszköz használatát.
Újabb érdekességek derültek ki a Redmi K20 csúcsmobilról
Hetedik-generációs képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval jön az okostelefon, amiről egy képet is kiadott a Redmi.
Ősi tengervízre bukkantak, segíthet a klímakutatásban
Az utolsó jégkorszakból hátramaradt vízre amerikai kutatók bukkantak rá az Indiai-óceánban.
Dauntless – Egy nap alatt félmillió játékost szedett össze
A Dauntless a megjelenése első napján félmillió játékost szedett össze, összesen pedig már négymillió főnél tart a játékosbázisa.

További tech hírek >>