A Dell mobil részlege lehúzza a rolót


A Dell vezetői bejelentették, hogy a vállalat a továbbiakban nem fog egyetlen Android és Windows Phone alapú telefont sem piacra dobni. 

A Dell World Conference keretein belül az elektronikai részleg vezetői bejelentették, hogy befejezték az Android, Windows Phone alapú készülékek fejlesztését és a jövőben egy új készülékkel sem fognak készülni. Sajnos a gyártó minden várakozásnál gyengébben szerepelt a piaci eladásokat tekintve. Egy szóval a részleg veszteséges, a további fejlesztések pedig máshonnan vonnának el forrásokat.

Úgy tűnik a Dell nem fogja teljes egészében elhagyni a mobil eszközök piacát. Jövőjét a Windows 8-as táblagépek fejlesztésében látják. Mivel az Androidos gépek piacát már a konkurencia uralja, talán ez lehet az egyetlen olyan piaci rés, amit a Dell betölthet.

Kulcsszavak: dell, streak, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Több millió félrevezető hirdetést távolítottak el weboldalaikról az online platformok üzemeltetői
Az ellenőrök azt vizsgálták, mely webhelyeken fogalmaznak meg hamis állításokat, illetve hirdetnek hatástalan szereket, nem létező vagy hamis termékeket a koronavírus-járvány kapcsán.
Little Nightmares – Már 2 millió példány fogyott a hangulatos horrorjátékból
A Bandai Namco bejelentette, hogy a Little Nightmares eladásai új mérföldkövet értek el, a játékból ugyanis már 2 millió kelt el.
Még rendes Huawei Kirin chip kerülhet a Mate 40 mobilokba
Az amerikai korlátozások állítólag még nem érintik a Kirin 1000-es lapkát.
Meghozta az idei CPU és GPU IP frissítéseket az ARM
A menetrendszerű újítások a jól bevált alapokra építkeznek, de már a TSMC 5 nm-es eljárásához vannak optimalizálva.
Érezhetően erősebbek lesznek a mobilok, amikbe ezeket a chipeket teszik
Az ARM új processzorának, valamint grafikus- és neurális feldolgozóegységének teljesítménye is jelentős mértékben növekedett a jelenlegi csúcsverzióhoz képest.

További tech hírek >>