A Facebook megjelenne az online társkeresés színpadán is


A Facebook mindenhol megfigyel, például egy buszmegállóban, ahol a bizniszedet tervezgeted, és a megvalósításon gondolkodsz. Az oldal tudni akarja a családi állapotodat, és még fontosabb, hogy lehetővé tette, hogy mások, ismeretlen emberek megkérdezzék, hogy állsz a másik nemmel.

A cég következő trükkje már tesztelés alatt van. Az új funkció egy "Kérdezd meg" gomb lesz, aminek használatával meg tudod kérdezni azon felhasználók családi állapotát, akiknek ez privátként van beállítva.

fbask

Talán azt hiszed, hogy ha beállítod az állapotod, hogy más ne láthassa, ez elég tiszta közlés, hogy nem szeretnéd megosztani mással. De közösségi oldal ezt úgy értelmezi, hogy zöld utat kapott ahhoz, hogy akár idegenek is érdeklődhessenek magánéleted felől.

Ezzel pedig nyíltan arra ösztönzik az embereket, hogy egymást zaklassák. Egyértelmű, hogy a Facebook arra törekszik, hogy pénzt termeljen. Az online randizásban pedig sok pénz van. Arról nem is beszélve, hogy az oldalon pénzért hirdetőknek is fontos információ a felhasználók családi állapota.

Kulcsszavak: ask, facebook, relationship
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Még nincs rendező, de hamarosan indul az Uncharted-film forgatása
Az Uncharted-film rendezői székét már a sokadik direktor hagyta ott, és jelenleg senki sem tölti be a posztot, de a forgatás ennek ellenére elkezdődik.
200 ezer weboldal került veszélybe egy hibás WordPress-bővítmény miatt
A ThemeGrill Demo Importer egy amúgy remek WordPress-bővítmény, csak van egy hibája, amit kihasználva akár a teljes weblap tartalma törölhető.
Mindent egyben billentyűzet
A Kolude KD-K1 a szövegbevitel mellett egy komplett portreplikátor is akar lenni, és még a dizájnra is figyeltek.
[Hardver] Acer Predator Galea 350 teszt
Headsettel már Dunát lehet rekeszteni, ráadásul a nagyobb gyártók mellett a kisebb cégek is rendre próbálkoznak, de megbízható márkából még így is kevés van.
Mindenki nyugodjon le: továbbra is készül a Biomutant
Jó ideje nagy a csend a játék körül, a fejlesztők azonban most kiadtak egy közleményt, amiben igyekeznek megnyugtatni a játékosokat.

További tech hírek >>