A Facebook megjelenne az online társkeresés színpadán is


A Facebook mindenhol megfigyel, például egy buszmegállóban, ahol a bizniszedet tervezgeted, és a megvalósításon gondolkodsz. Az oldal tudni akarja a családi állapotodat, és még fontosabb, hogy lehetővé tette, hogy mások, ismeretlen emberek megkérdezzék, hogy állsz a másik nemmel.

A cég következő trükkje már tesztelés alatt van. Az új funkció egy "Kérdezd meg" gomb lesz, aminek használatával meg tudod kérdezni azon felhasználók családi állapotát, akiknek ez privátként van beállítva.

fbask

Talán azt hiszed, hogy ha beállítod az állapotod, hogy más ne láthassa, ez elég tiszta közlés, hogy nem szeretnéd megosztani mással. De közösségi oldal ezt úgy értelmezi, hogy zöld utat kapott ahhoz, hogy akár idegenek is érdeklődhessenek magánéleted felől.

Ezzel pedig nyíltan arra ösztönzik az embereket, hogy egymást zaklassák. Egyértelmű, hogy a Facebook arra törekszik, hogy pénzt termeljen. Az online randizásban pedig sok pénz van. Arról nem is beszélve, hogy az oldalon pénzért hirdetőknek is fontos információ a felhasználók családi állapota.

Kulcsszavak: ask, facebook, relationship
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

MotoGP 19 - Történelmi versenyek
Múltidézésből sem lesz hiány a júniusban megjelenő MotoGP 19-ben - ebből kaptunk most egy rövid ízelítőt a legújabb videóval.
Folyamatosan támadják a hackerek az internet gerincét, és egyre nagyobb a baj
Az elmúlt két évben folyamatosan támadják a hackerek a tartománynévrendszert, ami nélkül nem működik az internet. A legutóbbi próbálkozásuk egyike volt az eddigi legdurvábbaknak.
Több újítással érkezhet az iOS 13
Komolyabban hozzányúlhat a 13-as főverzióval az iOS-hez az Apple. Az elsősorban hibajavításokra fókuszáló 12-es verzió után komolyabb átalakítások jöhetnek az ősszel megjelenő...
Tavaly csökkent a DVD és Blu-ray lemezek piaca
Az elmúlt öt évet nézve drámainak is nevezhető a visszaesés.
Zavarja a Trónok harca brutalitása? Meglepő dolgot derítettek ki róla
Utolsó évadát fogyasztjuk minden idők egyik legsikeresebb amerikai sorozatának, a Trónok harcának. A sorozat brutalitásáról is közismert, azonban korábban már kiderítették,...

További tech hírek >>