A Facebook megjelenne az online társkeresés színpadán is


A Facebook mindenhol megfigyel, például egy buszmegállóban, ahol a bizniszedet tervezgeted, és a megvalósításon gondolkodsz. Az oldal tudni akarja a családi állapotodat, és még fontosabb, hogy lehetővé tette, hogy mások, ismeretlen emberek megkérdezzék, hogy állsz a másik nemmel.

A cég következő trükkje már tesztelés alatt van. Az új funkció egy "Kérdezd meg" gomb lesz, aminek használatával meg tudod kérdezni azon felhasználók családi állapotát, akiknek ez privátként van beállítva.

fbask

Talán azt hiszed, hogy ha beállítod az állapotod, hogy más ne láthassa, ez elég tiszta közlés, hogy nem szeretnéd megosztani mással. De közösségi oldal ezt úgy értelmezi, hogy zöld utat kapott ahhoz, hogy akár idegenek is érdeklődhessenek magánéleted felől.

Ezzel pedig nyíltan arra ösztönzik az embereket, hogy egymást zaklassák. Egyértelmű, hogy a Facebook arra törekszik, hogy pénzt termeljen. Az online randizásban pedig sok pénz van. Arról nem is beszélve, hogy az oldalon pénzért hirdetőknek is fontos információ a felhasználók családi állapota.

Kulcsszavak: ask, facebook, relationship
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...
LOL-ozással támadná be a tiniket a Facebook
Még szerencse, hogy az Instagram egyelőre menő a köreikben.

További tech hírek >>