A Facebook megjelenne az online társkeresés színpadán is


A Facebook mindenhol megfigyel, például egy buszmegállóban, ahol a bizniszedet tervezgeted, és a megvalósításon gondolkodsz. Az oldal tudni akarja a családi állapotodat, és még fontosabb, hogy lehetővé tette, hogy mások, ismeretlen emberek megkérdezzék, hogy állsz a másik nemmel.

A cég következő trükkje már tesztelés alatt van. Az új funkció egy "Kérdezd meg" gomb lesz, aminek használatával meg tudod kérdezni azon felhasználók családi állapotát, akiknek ez privátként van beállítva.

fbask

Talán azt hiszed, hogy ha beállítod az állapotod, hogy más ne láthassa, ez elég tiszta közlés, hogy nem szeretnéd megosztani mással. De közösségi oldal ezt úgy értelmezi, hogy zöld utat kapott ahhoz, hogy akár idegenek is érdeklődhessenek magánéleted felől.

Ezzel pedig nyíltan arra ösztönzik az embereket, hogy egymást zaklassák. Egyértelmű, hogy a Facebook arra törekszik, hogy pénzt termeljen. Az online randizásban pedig sok pénz van. Arról nem is beszélve, hogy az oldalon pénzért hirdetőknek is fontos információ a felhasználók családi állapota.

Kulcsszavak: ask, facebook, relationship
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem készít több táblagépet a Google
A webes konszern leállította a saját készülékek fejlesztését, az androidos tábla PC-k készítését ugyanakkor továbbra is támogatni fogja.
A fapados gamer laptop
Az ár kedvező, a teljesítménye is jó, de találtunk kompromisszumokat. Az Asus TUF Gaming FX505-öt teszteltük.
World War Z – Úgy viszik az Epic Store-os verziót, mint a cukrot
A World War Z mögött álló Saber Interactive vezetője elárulta, hogy már 700 ezer példány talált gazdára az Epic Store-on keresztül.
Ma küldi fel az űrbe a NASA az új atomórát, amitől sok mindent remélnek a tudósok
Végül nem június 22-én, hanem június 24-én, azaz ma küldheti fel az űrbe azt a szerkezetet a NASA, amely fontos tudományos célokat szolgál. Egy atomóráról van szó, de nem az időt...
Samsung OLED-kijelzőt rakhat az iPadekbe az Apple
Nincsenek kihasználva az iPhone-kijelzőket gyártó üzemek, így az Apple az iPadekbe kérhet paneleket.

További tech hírek >>