A Family Guy bebukta


Vagy a Microsoft bukta be, nézőpont kérdése. A lényeg, hogy nem lesz Windows 7-es epizód a sorozatban, tehát mégis szervezhetnek az "ablakokért" és a Family Guy-ért egyszerre rajongó nézők programot maguknak november 7-én este. Az indoklás szűkszavú, mégis sokat mond.

Korábban arról volt szó - ahogyan mi is beszámoltunk róla -, hogy a sorozat készítői és a szoftveróriás megállapodtak: a Family Guy egyik epizódját, nevezetesen a november 7-it a Microsoft új operációs rendszerének szentelik.

Úgy tűnik, az izgalmas kooperáció most mégis kútba esik. A Microsoft egyik képviselője azt nyilatkozta, hogy eredetileg egyrészt a nézőközönség összetétele, másrészt a kreatív humor miatt választották a sorozatot. De miután végignézték az adott rész egy korai változatát, nyilvánvalóvá vált számukra, hogy a tartalom nem illik a Windows brandhez.

Ezek után borzasztó kíváncsi vagyok a felvételre. Vajon lehetséges, hogy valaki kilopja a stúdióból, és közzéteszi? Vagy kénytelen leszek a fantáziámra bízni?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Firefox 70.0
A Mozilla böngészőjének 70.0-ás verziója.
Hatalmas siker lett a Lenovo jótékonysági CS:GO meccse
A Lenovo jótékonysági CS:GO meccset szervezett a Csodalámpa Alapítvány javára, a befolyt összeg pedig a negyedmillió forintot is átlépte.
Megzavart pár iPhone 11-et az iOS 13 frissítése
Az iOS 13.1.3 használhatatlanná tette az Ultra WideBand U1 chipet egyes modellekben.
Kiszivárgott, mikor jön a PlayStation 5, és az is, mennyibe kerülhet
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Sony 2020 decemberében mutatja majd be a PlayStation ötödik generációs változatát. Egy szlovák viszonteladónak köszönhetően most nemcsak a pontos dátum...
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitora (x)
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitor, mely QHD felbontással és 165 Hz-es képfrissítéssel keresi a játékosok kegyeit.

További tech hírek >>