A Kinect fogy a leggyorsabban


A Kinectet viszik, mintha ingyen lenne, még az iPhone és az iPad körüli hype is elmarad az Xbox kalimpálós kiegészítőjének népszerűsége mögött. Ezt nem valami Microsoft sajtóközlemény sugallja, hanem a Guinness World Records.

A világrekordok összegyűjtésére szakosodott Guinness azt vizsgálta, melyik ismert kütyü hogyan teljesít az eladások terén hatvan nap alatt. Ezen az időintervallumon vizsgálva az Xbox 360-hoz kiadott mozgásérzékelős szenzor viszi a pálmát: 2010. november 4. és 2011. január 3-a között átlagosan napi 133,3 darabot adtak el belőle.

Erre még az iPhone vagy az iPad sem volt képes, nyilatkozta a Guinness World Records 2011 Gamer’s Edition szerkesztője, Gaz Deaves. “Az eladási eredmények önmagukért beszélnek. Megerősíthetjük, egyetlen szórakoztatóelektronikai cikkből sem adtak el ennyit ilyen gyorsan” - szögezte le Deaves.

Az eredetileg Project Natal néven indult Kinect valóban lehengerlő eladási adatokat produkál, a hivatalos start után 10 nap alatt egymillió darab talált belőle gazdára, ami hatvan nap alatt 8 millióra hízott. A legfrissebb hírek szerint pedig elérték a bűvös 10 milliós számot is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sötét móddal frissült az iOS-es Shazam
Az iOS 13 miatt több újdonsággal is frissült a Shazam iOS-es verziója.
Így nézhetett ki 70 000 éve egy 13 éves lány – képek
Izraeli tudósok rekonstruálták a gyenyiszovai ember csontvázát egy 70 ezer évvel ezelőtt élt 13 éves lány csontmaradványaiból nyert DNS-minták alapján.
Tudósok megvizsgáltak 579 óvodást, és azt mondják, rosszul járhat, aki nem népszerű
Az óvodában a népszerűtlen gyerekek kicsit gyakrabban kapnak el valamilyen betegséget - ezt állapította meg egy frissen publikált norvég tanulmány.
Mint egy ember, úgy veszi az akadályokat az Atlas emberszabású robot – videó
Már a katasztrófa sújtotta területeken is bevethető lehet az Atlas nevű emberszabású robot, köszönhetően egy új navigációs szoftvernek.
Tényleg csak 4 GB RAM van az új iPhone-okban
Az Xcode-ban talált adatok is megerősítették, mindhárom új Apple mobilba csak 4 GB RAM-ot építettek.

További tech hírek >>