A Kinect fogy a leggyorsabban


A Kinectet viszik, mintha ingyen lenne, még az iPhone és az iPad körüli hype is elmarad az Xbox kalimpálós kiegészítőjének népszerűsége mögött. Ezt nem valami Microsoft sajtóközlemény sugallja, hanem a Guinness World Records.

A világrekordok összegyűjtésére szakosodott Guinness azt vizsgálta, melyik ismert kütyü hogyan teljesít az eladások terén hatvan nap alatt. Ezen az időintervallumon vizsgálva az Xbox 360-hoz kiadott mozgásérzékelős szenzor viszi a pálmát: 2010. november 4. és 2011. január 3-a között átlagosan napi 133,3 darabot adtak el belőle.

Erre még az iPhone vagy az iPad sem volt képes, nyilatkozta a Guinness World Records 2011 Gamer’s Edition szerkesztője, Gaz Deaves. “Az eladási eredmények önmagukért beszélnek. Megerősíthetjük, egyetlen szórakoztatóelektronikai cikkből sem adtak el ennyit ilyen gyorsan” - szögezte le Deaves.

Az eredetileg Project Natal néven indult Kinect valóban lehengerlő eladási adatokat produkál, a hivatalos start után 10 nap alatt egymillió darab talált belőle gazdára, ami hatvan nap alatt 8 millióra hízott. A legfrissebb hírek szerint pedig elérték a bűvös 10 milliós számot is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kényelmes és környezetbarát: íme a Philips legújabb monitora, a 243B1
Márciusban érkezik a frissen bemutatott modell, mely a kényelem mellett az energiatakarékosságot is szem előtt tartja.
Két új RTX 2060 az ASUS kínálatában
Az újdonságok nem bonyolítják túl a dolgokat, cserébe az árspektrum alsóbb régióiba érkeznek.
A Blizzard félti a játékosait: Amerikába tették át a Hearthstone-versenyt a koronavírus miatt
Elmarad a Masters Tour Indonesia verseny a járvány miatt.
Rossz értékelést írt a fogorvosról, a Google-nek ki kell adnia az adatait
Egy ausztrál fogorvost annyira rosszul érintette, hogy valaki negatív véleményt írt róla az interneten, hogy bírósághoz fordult, a testület pedig neki adott igazat. A következmény a...
Vivarium - Új előzetest villantott az izgalmas sci-fi thriller
Imogen Poots és Jesse Eisenberg egy labirintusszerű külvárosban rekednek, ahol egy házlátogatás szürreális rémálommá válik.

További tech hírek >>