A LaCié mindent kibír - VIDEÓ


Egyre másra kerülnek a boltok polcaira azok az eszközök, melyek az átlagos felhasználás behatásain túl, az igen extrém körülményeknek is ellenállnak. Ilyen a LaCie új adathordója, az XtremKey is.

A kis pendrive-ot egy 2mm vastag falú fém csőbe zárták, rendesen le is szigetelték, így aztán nem igazán tehet kárt benne semmi. Bírja a vizet 100 méterig, ellenáll a -58 fokos zimankónak és a 200 fokos hőségnek is, leejthető 8 - 10 méter magasból, és akár hiszitek, akár nem, nem tesz kárt benne, ha egy 10 tonnás teherautóval átgázolunk rajta. 

A mindent bíró pendrive éppúgy jól érzi magát Mac környezetben, ahogy Windows alatt is, s bár már létezik az USB 3.0 kapcsolat, az eszköz sajnos még mindig a 2.0-át használja. A sajtóbejelentés szerint 8-tól egészen 64GB kapacitásig lesz kapható a kis flash drive augusztustól, a várható árfekvésről azonban nem szólt a gyártó.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Októberben jön a Call of Duty: Mobile
Százfős battle royale módot is kínál a free to play játék.
Rossz hírt közölt néhány influenszerrel az Instagram
Súlycsökkentés, plasztikai műtétek – ilyen reklámokkal is találkozni az Instagramon, a posztok ráadásul a fiatalokhoz is eljutnak. Nem csoda, hogy a képmegosztónak lépnie kellett.
Planet Zoo – Trailer mutatja be, mi lesz a bétában
Hamarosan kezdődik a novemberben érkező Planet Zoo bétatesztje, amely során két játékmódot is kipróbálhatunk.
A Sony is piacra dobja valódi LED kijelzőit
Minden képpont mögött egyedileg vezérelhető LED világít a Full HD, 4K, 8K és 16K felbontású megjelenítőkben.
Magyarország is felkerült az AWS térképére
Elsőként kapott a magyar piacon Amazon Web Services Advanced partneri minősítést egy magyar cég.

További tech hírek >>