A LaCié mindent kibír - VIDEÓ


Egyre másra kerülnek a boltok polcaira azok az eszközök, melyek az átlagos felhasználás behatásain túl, az igen extrém körülményeknek is ellenállnak. Ilyen a LaCie új adathordója, az XtremKey is.

A kis pendrive-ot egy 2mm vastag falú fém csőbe zárták, rendesen le is szigetelték, így aztán nem igazán tehet kárt benne semmi. Bírja a vizet 100 méterig, ellenáll a -58 fokos zimankónak és a 200 fokos hőségnek is, leejthető 8 - 10 méter magasból, és akár hiszitek, akár nem, nem tesz kárt benne, ha egy 10 tonnás teherautóval átgázolunk rajta. 

A mindent bíró pendrive éppúgy jól érzi magát Mac környezetben, ahogy Windows alatt is, s bár már létezik az USB 3.0 kapcsolat, az eszköz sajnos még mindig a 2.0-át használja. A sajtóbejelentés szerint 8-tól egészen 64GB kapacitásig lesz kapható a kis flash drive augusztustól, a várható árfekvésről azonban nem szólt a gyártó.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>