A LaCié mindent kibír - VIDEÓ


Egyre másra kerülnek a boltok polcaira azok az eszközök, melyek az átlagos felhasználás behatásain túl, az igen extrém körülményeknek is ellenállnak. Ilyen a LaCie új adathordója, az XtremKey is.

A kis pendrive-ot egy 2mm vastag falú fém csőbe zárták, rendesen le is szigetelték, így aztán nem igazán tehet kárt benne semmi. Bírja a vizet 100 méterig, ellenáll a -58 fokos zimankónak és a 200 fokos hőségnek is, leejthető 8 - 10 méter magasból, és akár hiszitek, akár nem, nem tesz kárt benne, ha egy 10 tonnás teherautóval átgázolunk rajta. 

A mindent bíró pendrive éppúgy jól érzi magát Mac környezetben, ahogy Windows alatt is, s bár már létezik az USB 3.0 kapcsolat, az eszköz sajnos még mindig a 2.0-át használja. A sajtóbejelentés szerint 8-tól egészen 64GB kapacitásig lesz kapható a kis flash drive augusztustól, a várható árfekvésről azonban nem szólt a gyártó.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mi nem toljuk el – reagált a Huawei a Samsung-fiaskóra
A technológia úttörőinek mindig számolniuk kell azzal, hogy valami félresikerülhet. A Galaxy Folddal, a Samsung összehajtható telefonjával is valami ilyesmi történt. Kapóra jött ez a...
Mai mozipremierek
A Bosszúállók: Végjáték mellett ma debütál egy Északi-sarkon játszódó katasztrófathriller és a két NDK-s család szökési kísérletét feldolgozó Hőlégballon is.
Máris felkerült a netre a Bosszúállók: Végjáték, pedig sok helyen még be sem mutatták
Kamerás verzióról van szó, de aki nem elég óvatos, belefuthat pár kellemetlen képsorba, a kópiák ugyanis egyre több helyen bukkan fel.
Lecsapott az Intel Wi-Fi 6-os vezérlőjére a Killer
Az AX1650-es jelölésű fejlesztés komoly szolgáltatásokkal vértezi fel az érintett hardvert.
Nyomozott az iFixit: ezért van gond a Samsung összehajtható telefonjával
Elég nagy blama a Samsungnak, hogy a nagy csinnadrattával beharangozott összehajtható telefonjának tesztpéldányai leszerepeltek. Az eszközök szétszedésében jeleskedő iFixit csapata az...

További tech hírek >>