A LaCié mindent kibír - VIDEÓ


Egyre másra kerülnek a boltok polcaira azok az eszközök, melyek az átlagos felhasználás behatásain túl, az igen extrém körülményeknek is ellenállnak. Ilyen a LaCie új adathordója, az XtremKey is.

A kis pendrive-ot egy 2mm vastag falú fém csőbe zárták, rendesen le is szigetelték, így aztán nem igazán tehet kárt benne semmi. Bírja a vizet 100 méterig, ellenáll a -58 fokos zimankónak és a 200 fokos hőségnek is, leejthető 8 - 10 méter magasból, és akár hiszitek, akár nem, nem tesz kárt benne, ha egy 10 tonnás teherautóval átgázolunk rajta. 

A mindent bíró pendrive éppúgy jól érzi magát Mac környezetben, ahogy Windows alatt is, s bár már létezik az USB 3.0 kapcsolat, az eszköz sajnos még mindig a 2.0-át használja. A sajtóbejelentés szerint 8-tól egészen 64GB kapacitásig lesz kapható a kis flash drive augusztustól, a várható árfekvésről azonban nem szólt a gyártó.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mai HBO premierek
Május utolsó hete igazi műsoráradattal kezdődik az HBO Go-n. Szezonfináléjához érkezett a Futás. Összegyűjtöttük a streamingszolgáltató mai premierjeit.
Már egy játékot is képes újrakreálni a mesterséges intelligencia
Persze egyelőre anélkül, hogy megértené mit csinál, de első lépésként nem rossz.
Képek jöttek egy bangkoki laborból, így készül a koronavírus elleni vakcina
A thaiföldi Csula Oltóanyagkutató Központ az egyik olyan laboratórium a világon, ahol a koronavírus elleni védőoltás kifejlesztésén dolgoznak.
Úgy tűnik, sztori mód is lesz az új Forza Motorsport-játékban
Egy rendkívül tapasztalt, átvezetőkért felelős rendezőt alkalmaztak egy következő generációs Forza-projekthez.
Amerika bemutatta a lézert, amely egy repülőt is leszed – videó
Az amerikai haditengerészet már teszteli azt az új taktikai fegyvert, amely a rakétáknál is gyorsabban képes nagy rombolásra.

További tech hírek >>