A legjobb Firefox kiegészítők, ha csinosítanál kicsit


Ha unod a Firefox kinézetét és feldobnád kicsit, vagy csak okosabban szeretnél szörfözni a világhálón, akkor nézd meg ezt a válogatást a legjobb kiegészítőkről. Az add-on összegyűjtést köszönjük az IttaHelye.hu szerkesztőségének!

Distill Web Monitor

Bármilyen oldalon figyel bizonyos elemeket beállított időközönként. Nagyon hasznos webshopok figyelésére (akció, van-e készleten), hogy lehet-e regisztrálni már valahova, fórumok, új hozzászólások, hírek monitorozására, vagy apróhirdetések keresésére (elmented valamelyik keresés oldalát és figyelteted a számlálót).

Hide Caption Titlebar Plus

Többek között a címsor üres felületét lehet vele kihasználni és teljesen maximalizálni a függőleges munkafelületet.

Mouse Gestures Suite

Tetszőleges egér mozdulatsorokat, rajzokat lehet funkciókhoz rendelni, például jobb klikk+le+jobbra = fül bezárása, jobb klikk+balra = előző oldal stb.

Open Link in Silent Tab

"Csendben" tölti be a megnyitott oldalakat, és csak akkor töltődnek be, ha rájuk kattintasz. Nagyon hasznos például YouTube böngészésénél: az oldalak nem töltődnek be, a videók nem indulnak el, a gép nem lesz lassabb - bármennyi kapcsolódó fület is nyitsz meg.

Tree Style Tab

A legjobb. A füleket balra helyezi, ráadásul fa szerkezetben, amik kinyithatóak, bezárhatóak, így nemcsak több fület lehet áttekinteni, valamint a függőleges felület is több lesz, de a kapcsolódó témákat egy helyen lehet gyűjteni. Gyakran frissítik, ezért érdemes inkább a honlapjukról letölteni.

UnloadTab

Egy bizonyos idő után a nem nézett füleket üríti a memóriából, de a fül megmarad, így később - ha kell - újra megnyitható egy kattintással. Ha benne vagy valamiben, de közben hirtelen mást kell csinálnod, akkor a régi fülek így automatikusan memóriát szabadítanak fel, több erőforrást hagyva az új füleknek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egy igazi klasszikus és több izgalmas újdonság – Heti PS Store megjelenések
Ezúttal is sűrű hetünk volt a PS Store-ban, ahol nem csak a friss címeknek örülhettünk, hanem egy igaz klasszikus felbukkanásának is.
A Wasteland 3 fejlesztője szerint jót tett nekik a Microsoft felvásárlása
Az inXile elmondása szerint több időt és forrást fordíthattak a Wasteland 3 fejlesztésére, hála a Microsoftnak.
Nem, a neten keringő teljesen gagyi, helyesírási hibás levél nem Kásler Miklóstól származik
A levélben arról van szó, hogy a kórházak ne hozzák nyilvánosságra a koronavírusos halálozási statisztikákat, de ilyenről szó sincs.
Legalább a gép ne álljon le!
Tápegységek, PC-k, noteszgépek és kiegészítők kerültek zsákunkba a héten – irány az online vásár!
A vadon élő emlősök nőstényei sokkal tovább élnek, mint a hímek
Egy új tanulmány szerint a vadon élő emlősfajok nőstény egyedei hosszabb életűek, mint a hímek: átlagosan 18,6 százalékkal élnek tovább ugyanazon faj nőstényei. Ez az eredmény...

További tech hírek >>