A legjobb Firefox kiegészítők, ha csinosítanál kicsit


Ha unod a Firefox kinézetét és feldobnád kicsit, vagy csak okosabban szeretnél szörfözni a világhálón, akkor nézd meg ezt a válogatást a legjobb kiegészítőkről. Az add-on összegyűjtést köszönjük az IttaHelye.hu szerkesztőségének!

Distill Web Monitor

Bármilyen oldalon figyel bizonyos elemeket beállított időközönként. Nagyon hasznos webshopok figyelésére (akció, van-e készleten), hogy lehet-e regisztrálni már valahova, fórumok, új hozzászólások, hírek monitorozására, vagy apróhirdetések keresésére (elmented valamelyik keresés oldalát és figyelteted a számlálót).

Hide Caption Titlebar Plus

Többek között a címsor üres felületét lehet vele kihasználni és teljesen maximalizálni a függőleges munkafelületet.

Mouse Gestures Suite

Tetszőleges egér mozdulatsorokat, rajzokat lehet funkciókhoz rendelni, például jobb klikk+le+jobbra = fül bezárása, jobb klikk+balra = előző oldal stb.

Open Link in Silent Tab

"Csendben" tölti be a megnyitott oldalakat, és csak akkor töltődnek be, ha rájuk kattintasz. Nagyon hasznos például YouTube böngészésénél: az oldalak nem töltődnek be, a videók nem indulnak el, a gép nem lesz lassabb - bármennyi kapcsolódó fület is nyitsz meg.

Tree Style Tab

A legjobb. A füleket balra helyezi, ráadásul fa szerkezetben, amik kinyithatóak, bezárhatóak, így nemcsak több fület lehet áttekinteni, valamint a függőleges felület is több lesz, de a kapcsolódó témákat egy helyen lehet gyűjteni. Gyakran frissítik, ezért érdemes inkább a honlapjukról letölteni.

UnloadTab

Egy bizonyos idő után a nem nézett füleket üríti a memóriából, de a fül megmarad, így később - ha kell - újra megnyitható egy kattintással. Ha benne vagy valamiben, de közben hirtelen mást kell csinálnod, akkor a régi fülek így automatikusan memóriát szabadítanak fel, több erőforrást hagyva az új füleknek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sokak által várt funkció érkezik az Instagramba: időrendben láthatjuk a képeket
A felhasználók régóta zúgolódnak, hogy az ismerőseik bejegyzését nem időrendi sorrendben jeleníti meg az Instagram. A képmegosztó alkalmazás androidos változatában most egy olyan...
Okospelenkát fejlesztettek ki amerikai kutatók
Nedvességet érzékelő okospelenkát fejlesztettek ki a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói, akik szerint a találmány a kisbabák és az idősek gondozását is megkönnyítheti.
0-ról 100-ra 58 perc alatt: ilyen gyorsan töltődik fel a Galaxy S20 Ultra
Bár a boltok polcaira csak márciusban kerül majd fel a Samsung Galaxy S20 Ultra (ahogy az S20-család többi tagja is), van, aki már most kipróbálta, hogyan dolgozik össze a készülékben...
Vagy a Huawei vagy az USA – Washington feltételeket szab
Az Egyesült Államok megszakíthatja a hírszerzési együttműködést azokkal az országokkal, amelyek együttműködnek a Huawei-jel.
Néhányan 1-2 nap után törésre panaszkodnak, óvatosan kell bánni a Samsung Galaxy Z Flippel
Déjà vu érzésünk lehet: kiad a Samsung egy különleges összehajtható telefont, és néhány korai felhasználó arról panaszkodik, valami nincs rendben vele.

További tech hírek >>