A legnagyobb Androidos tablet - VIDEÓ


A táblagépek piacán a készülékek elsöprő többsége kényelmesen elfér a 7 és 10 hüvely körüli kategóriában, illetve valahol a kettő között. De milyen lenne egy hatalmas, TV méretű tablet? Megmutatjuk.

A táblagép eredeti rendeltetését tekintve igyekszik minél mobilabb, hordozhatóbb formában biztosítani az asztali gépek sokoldalúságát, funkciógazdagságát. Innen nézve nem sok értelme van egy gigantikus táblagépnek, ami nem hordozható, hacsak nem akarunk desktop gépnek egy érintőkijelzős monstrumot, de ezt a videót így is érdemes megnézni.

Az isztambuli Ardic nevű cég egy tízhüvelykes, Honeycombot futtató táblagépet készített, ami a dokkolóba állítva átlényegül egy 65 hüvelykes HD TV lelkévé. A televízióhoz adott két szenzor segítségével a felület érintésérzékeny, az alap mozdulatokat felismeri, így akár hatalmas méretben játszhatunk, illetve nézelődhetünk a menüben. A srácok már dolgoznak a következő verzión, ami még két szenzorral egészül ki, így már a multi-touchot is támogatni fogja.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Bing erőszakolásába kezd a Microsoft
Egyes céges Office 365-előfizetők torkán próbálja lenyomni.
Tudja, mi történt 2,2 milliárd éve?
Tudósok szerint 2,2 milliárd éve történt a legrégebbi aszteroida-becsapódás, amelynek feltehetően egy jelentős éghajlatváltozás volt a következménye.
Közel 3000 milliárdot költöttünk játékokra decemberben
A Call of Dutynak jót tett a mikrotranzakciós modell, a Fortnite gyengül, és a Clash of Clans hét évesen is uralja a mobilpiacot.
Nem valószínű, hogy lesz jackcsatlakozó a Samsung Galaxy Note 20-on
Egy új szabadalom a Galaxy Note 20 tokjáról árulkodik: jackcsatlakozónak ezen sincs kivágás.
Felbukkant a GeForce RTX 2080 Super Max-Q és a Core i9-10980HK
Még ebben a negyedévben megjelenhetnek a laptopokba szánt, erős hardverek.

További tech hírek >>