A legnagyobb Androidos tablet - VIDEÓ


A táblagépek piacán a készülékek elsöprő többsége kényelmesen elfér a 7 és 10 hüvely körüli kategóriában, illetve valahol a kettő között. De milyen lenne egy hatalmas, TV méretű tablet? Megmutatjuk.

A táblagép eredeti rendeltetését tekintve igyekszik minél mobilabb, hordozhatóbb formában biztosítani az asztali gépek sokoldalúságát, funkciógazdagságát. Innen nézve nem sok értelme van egy gigantikus táblagépnek, ami nem hordozható, hacsak nem akarunk desktop gépnek egy érintőkijelzős monstrumot, de ezt a videót így is érdemes megnézni.

Az isztambuli Ardic nevű cég egy tízhüvelykes, Honeycombot futtató táblagépet készített, ami a dokkolóba állítva átlényegül egy 65 hüvelykes HD TV lelkévé. A televízióhoz adott két szenzor segítségével a felület érintésérzékeny, az alap mozdulatokat felismeri, így akár hatalmas méretben játszhatunk, illetve nézelődhetünk a menüben. A srácok már dolgoznak a következő verzión, ami még két szenzorral egészül ki, így már a multi-touchot is támogatni fogja.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ezek voltak július legerősebb androidos mobiljai
Az AnTuTu kiadta a szokásos toplistáját a legerősebb androidos okostelefonokról.
Nagyon különleges tokot csinált a Galaxy Note 20 mobilokhoz a Razer
Speciális hőelvezetésre képes tokot rakott össze a Galaxy Note 20 okostelefonokhoz a Razer.
5G-t hoz a laptopokba a MediaTek chipje
Az Intel közreműködésével jövőre bukkanhatnak fel az első ilyen PC-k.
Innentől kezdve három nagy rendszerfrissítés jár a Samsung csúcsmobilokhoz
Három generációnyi Android-frissítés mellett kötelezte el magát a Samsung, ráadásul a Galaxy S10-ig visszamenőleg.
Hétvégi HBO premierek
Fináléjához érkezett a Doom Patrol második évadja. Premieren az Artemis Fowl és egy spanyol vígjáték sorozat, de érkeznek sikerfilmek is.

További tech hírek >>