A legújabb OS egy régi iPhone-on – VIDEÓ!


Sok a hardverbaj az új 4-es Apple telefonnal, közben meg a szoftver (iOS 4.0) nem is lenne rossz, a felhasználók szerint. Ám magát az 4-es oprendszert simán és legálisan feltolhatjuk egy régi, de legalább működö iPhone-ra, vagy iPod-ra is. A végeredmény láttán nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek.

##212874##

Ha ez a videó egy hekkelt paródia lenne, akkor egyértelmű, hogy nevetni kell rajta, hiszen ötletes és humoros. Ám az a tény, hogy a 29 éves Adam vágás nélkül vette fel a videót és tényleg ki akarta próbálni az új oprendszert a régi, imádott iPhone 3G-jén, így az eredmény minimum kiábrándító.

A zene és a szöveg ami a vágatlan videó alá került, a 2007-es legelső iPhone hivatalos reklámjának hangsávja. Csak érdekességként jegyzi meg maga Adam, hogy annakidején a reklám 28 másodperces volt. Elég csak ránézni a film végén a play gomb melletti számlálóra, hogy megtudd most mennyire gyors az új iPhone OS. Ti mit gondoltok, vicces, vagy szomorú ez a videó?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sokak életét menthetné meg a drón, amit egy kínai diákcsapat tervezett
A Net Guard nevű eszköz dizájntervével állt elő hat diák a kínai Kuangtungi Műszaki Főiskolán. A látottak alapján nem is lenne nehéz megvalósítani az ötletet.
Kanadát fenyegeti a Huawei-ügy miatt Kína
Súlyos következményeket emleget Kína, ha nem engedik szabadon a letartóztatott igazgatót.
Megvan a demencia ellenszere? A tudósok szerint már napi egy pohár narancslé csodákat tehet az aggyal
Amerikai kutatók szerint már napi egy kis pohár narancslé jelentősen csökkentheti a demencia kialakulásának kockázatát.
A rákdiagnosztika szent grálját keresik Ausztráliában
Az új vizsgálat 90 százalékos bizonyossággal lesz képes észlelni a fejlődő kórt a páciens vérében.
NASA: elhagyta a Naprendszert a Voyager–2, már a csillagközi térben utazgat
A NASA 1977-ben útnak indított Voyager-programjának második szondája is elhagyta a Naprendszert. Ezzel a Voyager–2 a második olyan űreszköz az emberiség történetében, amely már az...

További tech hírek >>