A legújabb OS egy régi iPhone-on – VIDEÓ!


Sok a hardverbaj az új 4-es Apple telefonnal, közben meg a szoftver (iOS 4.0) nem is lenne rossz, a felhasználók szerint. Ám magát az 4-es oprendszert simán és legálisan feltolhatjuk egy régi, de legalább működö iPhone-ra, vagy iPod-ra is. A végeredmény láttán nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek.

##212874##

Ha ez a videó egy hekkelt paródia lenne, akkor egyértelmű, hogy nevetni kell rajta, hiszen ötletes és humoros. Ám az a tény, hogy a 29 éves Adam vágás nélkül vette fel a videót és tényleg ki akarta próbálni az új oprendszert a régi, imádott iPhone 3G-jén, így az eredmény minimum kiábrándító.

A zene és a szöveg ami a vágatlan videó alá került, a 2007-es legelső iPhone hivatalos reklámjának hangsávja. Csak érdekességként jegyzi meg maga Adam, hogy annakidején a reklám 28 másodperces volt. Elég csak ránézni a film végén a play gomb melletti számlálóra, hogy megtudd most mennyire gyors az új iPhone OS. Ti mit gondoltok, vicces, vagy szomorú ez a videó?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Az oroszok megpróbálják befolyásolni az európai parlamenti választást
Két államilag is támogatott orosz hackercsoport próbál kormányzati információkhoz jutni.
Nem fog együttműködni az Apple és a Netflix
A stream-szolgáltató vezetője egyelőre nem tudta elképzelni, hogy a két fél kooperáljon egymással.
Nyárig érkezik az Oculus Rift S
Az új modell drágább lesz és tartalmazni fogja a szükséges szenzorokat.
Alakul az új Nolan-film stábja
Bár korábban az a pletyka terjedt, hogy romantikus thrillerrel készül visszatérni, a legújabb hírek szerint akciófilmet rendez Christopher Nolan.
Jöhet az olcsóbb Google Pixel 3a?
Olcsóbb lesz az eddigi modelleknél a Pixel 3a, de olcsónak azért nem mondható.

További tech hírek >>