A legújabb OS egy régi iPhone-on – VIDEÓ!


Sok a hardverbaj az új 4-es Apple telefonnal, közben meg a szoftver (iOS 4.0) nem is lenne rossz, a felhasználók szerint. Ám magát az 4-es oprendszert simán és legálisan feltolhatjuk egy régi, de legalább működö iPhone-ra, vagy iPod-ra is. A végeredmény láttán nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek.

##212874##

Ha ez a videó egy hekkelt paródia lenne, akkor egyértelmű, hogy nevetni kell rajta, hiszen ötletes és humoros. Ám az a tény, hogy a 29 éves Adam vágás nélkül vette fel a videót és tényleg ki akarta próbálni az új oprendszert a régi, imádott iPhone 3G-jén, így az eredmény minimum kiábrándító.

A zene és a szöveg ami a vágatlan videó alá került, a 2007-es legelső iPhone hivatalos reklámjának hangsávja. Csak érdekességként jegyzi meg maga Adam, hogy annakidején a reklám 28 másodperces volt. Elég csak ránézni a film végén a play gomb melletti számlálóra, hogy megtudd most mennyire gyors az új iPhone OS. Ti mit gondoltok, vicces, vagy szomorú ez a videó?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Különleges Malév-repülőgép látható most Ferihegyen – fotók
A budapest repülőtéren rég nem látott vendég fogadja azokat az utasokat, akik ezekben a napokban utaznak a Budapest Airport 2B Termináljáról: egy Malév-festésű Tupoljev Tu-154-es.
Lenyűgöző természet: látványos kísérlettel mutatták be, mit tesznek a növények, ha megsebesítik őket – videó
A kutatók eddig is úgy sejtették, hogy a növények "lereagálják", ha sérülést szenvednek, most azonban látványos bizonyítékot szereztek erre a kutatók.
Minimális notch és semmi más – jön a OnePlus 6T
Lassan hagyománynak számít már, hogy a OnePlus évente nem egy, hanem két csúcskészüléket mutat be a felhasználóknak. The post Minimális notch és semmi más – jön a OnePlus 6T...
Razer ifrit: fülbedugós headset
A klasszikus, fejhallgatós dizájn helyett a fülünkbe dugható kivitelt kapott a Razer legújabb headsetje.
Okoshangszórókra koncentrál az Amazon
A cég emellett szoftveres asszisztensét is tovább fejleszti.

További tech hírek >>