A legújabb OS egy régi iPhone-on – VIDEÓ!


Sok a hardverbaj az új 4-es Apple telefonnal, közben meg a szoftver (iOS 4.0) nem is lenne rossz, a felhasználók szerint. Ám magát az 4-es oprendszert simán és legálisan feltolhatjuk egy régi, de legalább működö iPhone-ra, vagy iPod-ra is. A végeredmény láttán nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek.

##212874##

Ha ez a videó egy hekkelt paródia lenne, akkor egyértelmű, hogy nevetni kell rajta, hiszen ötletes és humoros. Ám az a tény, hogy a 29 éves Adam vágás nélkül vette fel a videót és tényleg ki akarta próbálni az új oprendszert a régi, imádott iPhone 3G-jén, így az eredmény minimum kiábrándító.

A zene és a szöveg ami a vágatlan videó alá került, a 2007-es legelső iPhone hivatalos reklámjának hangsávja. Csak érdekességként jegyzi meg maga Adam, hogy annakidején a reklám 28 másodperces volt. Elég csak ránézni a film végén a play gomb melletti számlálóra, hogy megtudd most mennyire gyors az új iPhone OS. Ti mit gondoltok, vicces, vagy szomorú ez a videó?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Vélemény - a lootboxok után is van élet
A lutridobozokat érő szabályozások előbb-utóbb azok kihalásához vezethetnek, na de mi lesz az ipar következő aranytojást tojó tyúkja?
Különös jelenségre bukkantak az Antarktiszon, és ez most kivételesen jó hír
Az antarktiszi anyakőzet meglepően gyors emelkedése, amely a nagymértékű jégolvadás számlájára írható, lassíthatja a globális felmelegedés okozta tengerszint-emelkedést –...
Superman családfája – Krypton Pilot kritika
Mindenki tudja, hogy a Krypton bolygó el fog pusztulni, így a végkifejlet sem kérdéses, az első rész alapján mégis ígéretes a sorozat.
Hatékonyabb miniatűr drónok jöhetnek
A jövőben elterjedhetnek a méhekhez hasonló méretű robotrepülőgépek.
Kína második legnagyobb online kereskedőcégébe fektet be a Google
A technológiai konszern több mint 500 millió dollárt invesztál a kínai platformba.

További tech hírek >>