A Lenovo új Windows tablettel erősít


A holnap induló négynapos CES 2014 rendezvényen a Lenovo egy eddig viszonylag lefedetlen felhasználói bázist próbál megszólítani új tabletjével, a ThinkPad 8-cal - tudósít a CNET.

Azok a júzerek, akik a produktivitást nem szeretnék feláldozni a hordozhatóság oltárán, a Lenovo egy figyelemreméltó ajánlatát szemlélhetik meg a CES 2014-es kiállításán. A ThinkPad 8-at a cég a munkmániásoknak, diákoknak, és az úton-útfélen dolgozóknak kínálja. A karcsú tableten Windows 8.1-es operációs rendszer fut, Microsoft Office-szal előtelepítve, plusz még egy sor hasznos csatlakozóval, amely külső monitor, TV vagy billentyűzet csatlakozását teszi lehetővé.

[caption id="attachment_8875" align="alignnone" width="610"]Lenovo ThinkPad 8 / fotó. CNET Lenovo ThinkPad 8 / fotó: CNET[/caption]

A 8,3 colos készülék 1920x1200 pixel felbontású képernyővel rendelkezik; az Intel Bay Trail négymagos processzorával és 2 GB RAM-mal erősíti a tablet teljeítményét. A modellek belső tárhelye változó, a legnagyobb 128 GB-os lesz, persze microSD kártyával ez a mennyiség akár tovább is bővíthető.

A súlya valamivel kevesebb, mint fél kiló, hátul vakuval felszerelt 10 megapixeles kamerát hordoz, előlapján pedig egy 2 megapixeles lencse helyezkedik el. Lesz belőle 4G LTE / 3G képes verzió is a wifi-képes modell mellett, valamint a készülék sztereó hangszóróval és Dolby Home Theater hangásjavítóval is renelkezni fog majd.

Az óceánon túlon 449 dollár (picivel több, mint 100.000 forint) induló árral számolnak, és január vége felé kapható lesz.

Kulcsszavak: ces 2014, lenovo, windows 8.1
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új sorozat a Netflixen
Megérkezett az Outer Banks című sorozat első előzetese, amely az idei év egyik legnagyobb dobása lehet a streamingszolgáltatótól.
Gyanús mozgolódás a Crysis háza táján. Csak áprilisi tréfa vagy jön a Crysis Remaster?
Noha a Crysis kapcsán jó ideje hallgat már a Crytek, könnyen lehet, hogy hamarosan érkezik valami nagy bejelentés a sorozathoz.
Levegőre teszi a gépet a Xigmatek Perseus
Az új ház egy open air kategóriába érkező, ATX méretű, közepesen izgalmas iparosmunkának tűnik.
Koronavírusos az internet egyik atyja
Vint Cerf a közösségi médiában hozta nyilvánosságra a hírt.
Új funkció jöhet a Messengerbe: az app kitalálja és megmutatja másoknak, mikor mit csinálunk
A Messengerbe érkező új funkció megmutatja legközelebbi barátainknak, éppen merre járunk. Az újdonság egyelőre nem nyilvános, de már most látni lehet, hogyan működhet.

További tech hírek >>