A Microsoft eltemette az iPhone-t. Szó szerint!


A Microsoft tartott egy kis ünnepséget a Windows Phone 7 tiszteletére, ahol a saját termékük magasztalása mellett eltemették az iPhone 4-et és egy Blackberry-t is. Úgy hangzik, mint egy vicces álhír, mi? Pedig nem kamu...

A Techcrunch számolt be az eseményről, amit múlt pénteken tartottak a Microsoft redmondi központjában. Jó kis infókat szedtek össze, mit mondjak.

Beszámoltak a "temetésről", és kedvesen megjegyezték, hogy Ballmerék azelőtt kinevezték a terméküket iPhone gyilkosnak, mielőtt még a sajtó megtette volna, ami azért annyira nem túl jó fej dolog.

Azt is megemlítették, hogy a Microsoft egyik fejese, Kevin Turner pár hónapja azt nyilatkozta, hogy úgy tűnik, az iPhone 4 az Apple Vistája. (Most, hogy van egy Windows 7-ük, be merik ők is vállalni, hogy a Vista bukó volt...)

Külön érdekesség, hogy az Androidba nem kötöttek bele. Legalábbis sehol nem szerepelt Google oprendszeres teló a rendezvényen. Ja, de, egy mégis ott volt. Egy Microsoft-alkalmazott a telefonjával fotózta az eseményeket, és fel is töltötte Flickr-re. (Nem Windows Live Photo Gallery-be, figyelitek?) A Techcrunch szemfüles munkatársai pedig kiszúrták, hogy egy HTC Evo 4-gyel fotózott, ami történetesen Androidot futtat.

Szép kis sztori, mi?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

10 éve mutatták be az első iPadet, a "nagy iPhone-t"
2010. január 27-én olyat láthattak az Apple-rajongók, amit előtte soha: Steve Jobs kiállt színpadra és bemutatta a cég első – és sokak által nagyon furcsának tartott –...
Az iPhone 11 legyőzte fotózásban az iPhone XS Maxet
A DxOMark tesztjén jobbnak bizonyult a tavalyi csúcsmodellnél az idei alapmodell.
Innovációs díjat nyert Wi-Fi 6-os modellekkel erősített a TP-Link
A TP-Link három új AX-es Deco Mesh terméket mutatott be az idei CES-en, ezek közül az egyik még Innovációs Díjat is nyert.
Kobe Bryant-re emlékeznek az egyik legismertebb kosárlabdás videojátékban
Az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportjáték, az NBA 2K20 töltőképernyőjén a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant-re emlékeznek a szoftver fejlesztői.
NBA 2K20 – Kobe Bryant előtt tisztelegnek a játék fejlesztői és a játékosok egyaránt
Tegnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Kobe Bryant, aki előtt most az NBA 2K20 fejlesztői is tisztelegnek, természetesen a játékon belül.

További tech hírek >>