A Microsoft eltemette az iPhone-t. Szó szerint!


A Microsoft tartott egy kis ünnepséget a Windows Phone 7 tiszteletére, ahol a saját termékük magasztalása mellett eltemették az iPhone 4-et és egy Blackberry-t is. Úgy hangzik, mint egy vicces álhír, mi? Pedig nem kamu...

A Techcrunch számolt be az eseményről, amit múlt pénteken tartottak a Microsoft redmondi központjában. Jó kis infókat szedtek össze, mit mondjak.

Beszámoltak a "temetésről", és kedvesen megjegyezték, hogy Ballmerék azelőtt kinevezték a terméküket iPhone gyilkosnak, mielőtt még a sajtó megtette volna, ami azért annyira nem túl jó fej dolog.

Azt is megemlítették, hogy a Microsoft egyik fejese, Kevin Turner pár hónapja azt nyilatkozta, hogy úgy tűnik, az iPhone 4 az Apple Vistája. (Most, hogy van egy Windows 7-ük, be merik ők is vállalni, hogy a Vista bukó volt...)

Külön érdekesség, hogy az Androidba nem kötöttek bele. Legalábbis sehol nem szerepelt Google oprendszeres teló a rendezvényen. Ja, de, egy mégis ott volt. Egy Microsoft-alkalmazott a telefonjával fotózta az eseményeket, és fel is töltötte Flickr-re. (Nem Windows Live Photo Gallery-be, figyelitek?) A Techcrunch szemfüles munkatársai pedig kiszúrták, hogy egy HTC Evo 4-gyel fotózott, ami történetesen Androidot futtat.

Szép kis sztori, mi?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

2 nm-en ugrik GAAFET-re a TSMC
Ennek a gyártástechnológiának a fejlesztése a tervekhez képest jobb ütemben halad, de így is leghamarabb 2024-ben készülhet el.
Új, olcsóbb Galaxy S20 variánst jelentett be a Samsung
A Galaxy S20 FE alulról egészíti ki a csúcsmodell-szériát, néhány kompromisszum mellett.
Új koronavírusos funkciót kap a Google Térkép
A Google a világ 220 országában, így Magyarországon is elérhetővé tesz azt az új funkciót, ami megmutatja, hétnapos átlagban milyen arányban emelkedett egy országban a...
[Hardver] Mi Smart Band 5 teszt – Egyet előre, egyet hátra
Megérkezett a Xiaomi aktivitásmérőjének legújabb változata, mi pedig megnéztük, miben és mennyivel tud többet a Band 5, mint az előd.
Rocket League – Annyian ugrottak rá az ingyenes játékra, hogy nem bírták a szerverek
Döcögősen indult az első free-to-play nap a Psyonix háza táján.

További tech hírek >>