A Motorola újabb dobásra készül


Kiszivárogtak az új Droid és a Sahdow specifikációi és néhány nehezen értelmezhető fotó, de ezeket azért megosztjuk Veletek.

Már megint egy szóbeszéd, ami akár igaz is lehet. Esetünkben két Motorola tenyérgépről van szó, és az infók kicsit keszekuszák, de felettébb ígéretesek.

A Shadow-nak nem lesz QWERTY billentyűzete, míg a Droid2-nek (hűen a hagyományokhoz) igen. A többi specifikáción valószínűleg osztoznak egy-két csemegét leszámítva.

A Shadow a Micro USB mellé egy HDMI csatlakozót is kapot!!! a kijelző 4,3 colos kapacitív és természetesen érintésérzékeny. Mindkét gépben külön grafikus processzor teljesít a zökkenőmentes 720p-s videók lejátszásáért és felvételéért.

A Droid2 pedig valószínűleg a legújabb Froyo (Android 2.2) oprendszerrel kerül majd a boltokba. Nyamm! Ide velük egy tesztre!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>