A Motorola újabb dobásra készül


Kiszivárogtak az új Droid és a Sahdow specifikációi és néhány nehezen értelmezhető fotó, de ezeket azért megosztjuk Veletek.

Már megint egy szóbeszéd, ami akár igaz is lehet. Esetünkben két Motorola tenyérgépről van szó, és az infók kicsit keszekuszák, de felettébb ígéretesek.

A Shadow-nak nem lesz QWERTY billentyűzete, míg a Droid2-nek (hűen a hagyományokhoz) igen. A többi specifikáción valószínűleg osztoznak egy-két csemegét leszámítva.

A Shadow a Micro USB mellé egy HDMI csatlakozót is kapot!!! a kijelző 4,3 colos kapacitív és természetesen érintésérzékeny. Mindkét gépben külön grafikus processzor teljesít a zökkenőmentes 720p-s videók lejátszásáért és felvételéért.

A Droid2 pedig valószínűleg a legújabb Froyo (Android 2.2) oprendszerrel kerül majd a boltokba. Nyamm! Ide velük egy tesztre!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Az Xbox Game Pass előfizetői többet játszanak, mint a nem előfizetők
Érdekes statisztikával állt elő a Microsoft, mely szerint az Xbox Game Pass előfizetői jelentősen többet is játszanak.
Digitális országutak: mi legyen a jó öreg sofőrökkel?
Egy évtizeden belül átalakulhat a szállítási szakma, és ez súlyosan érintheti az autóvezetőket is. A digitalizáció előtt azonban sok akadály van.
Ezekben az országokban támadhat a SIM-kártyás kártevő
A mindenki által használt SIM-kártyákat érintő sebezhetőségre bukkantak nemrégiben biztonsági kutatók. Azóta újabb részleteket osztottak meg az ijesztő, sok száz millió...
Hétfőtől eSzemélyihez is hozzárendelhető a vasúti bérlet
Október 21-től a MÁV vasúti bérletei hozzárendelhetők az új típusú - 2016. január 1-től kibocsátott - személyazonosító igazolványhoz, az eSzemélyihez.
Control – visszavonták a legutóbbi frissítést
Több problémával is küzd a Control legutolsó, fotómóddal villogó frissítése, a Remedy nem tehetett mást, visszavonja amint lehetséges.

További tech hírek >>