A Motorola újabb dobásra készül


Kiszivárogtak az új Droid és a Sahdow specifikációi és néhány nehezen értelmezhető fotó, de ezeket azért megosztjuk Veletek.

Már megint egy szóbeszéd, ami akár igaz is lehet. Esetünkben két Motorola tenyérgépről van szó, és az infók kicsit keszekuszák, de felettébb ígéretesek.

A Shadow-nak nem lesz QWERTY billentyűzete, míg a Droid2-nek (hűen a hagyományokhoz) igen. A többi specifikáción valószínűleg osztoznak egy-két csemegét leszámítva.

A Shadow a Micro USB mellé egy HDMI csatlakozót is kapot!!! a kijelző 4,3 colos kapacitív és természetesen érintésérzékeny. Mindkét gépben külön grafikus processzor teljesít a zökkenőmentes 720p-s videók lejátszásáért és felvételéért.

A Droid2 pedig valószínűleg a legújabb Froyo (Android 2.2) oprendszerrel kerül majd a boltokba. Nyamm! Ide velük egy tesztre!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>