A nappali dísze: a konnektor?!


A konnektorokat, elosztókat, hosszabbítókat általában nemcsak be-, hanem eldugdosni is szokás, mert csúnyák. Nem lehet belőlük valami esztétikusat kihozni? De, legalábbis ötlet szinten biztosan.

Itt van például a Takoyaki konnektor koncepció Wang Ning-től. Mindamellett, hogy jól néz ki, álmodott bele mindenféle hasznosságot a tervező.

Például routerként is funkciónálnak a dugaszok, és cserélgetni is lehet a golyókat. Nem csak a dizájn miatt, hanem például a csatlakozókkal is lehet variálni.

Sőt, az elképzelés szerint vezeték nélkül is tud tölteni.

Az egyik esztétikai gond az elosztókkal az, hogy ott tekeregnek a kábelek körülötte mindenfelé. A Takoyaki golyókban lenne egy felcsévélő mechanizmus is, hogy ezzel se legyen gond.

Ráadásul világít a sötétben. Ez persze hosszú távon zavaró lehet, ha mondjuk pont a hálószobai infrastruktúrát akarjuk erről táplálni, de biztosan tesznek rá valami kikapcsolási lehetőséget is.

Ha létezne, tuti, hogy ilyennel lepném meg a rendszerető rokonságot karácsonyra!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új, 10 nm-es node-on készülő processzort jelentett be az Intel
Az Atom P5900-as sorozat a Snow Ridge kódnevű lapkát haszálja és főleg a bázisállomásokat célozza.
Befutott az LG V60 Thinq 5G csúcstelefonja
Az izmos fő kamera, méretes akku és természetesen a második kijelzős tok is ott van az újdonságok között.
Egy 2018-as telefon volt 2019 legkelendőbb mobilja
Az iPhone XR-t két éve mutatta be az Apple, de annyira jól sikerült, hogy tavaly is ebből a mobilból vásároltak legtöbbet az emberek.
Desperados 3 Early Access teszt
A nagysikerű Shadow Tactics után a Mimimi elkészíti annak a franchise-nak a folytatását, amelyből a szamurájos-nindzsás stratégiai játék is sokat merített. A Desperados 3 már a finis...
A Shovel Knight alkotói két új játékon dolgoznak
A Shovel Knightról híres Yacht Club Games bejelentette, hogy több projektjük is készülőfélben van, és egy vadonat új címre is számíthatunk.

További tech hírek >>