A Panasonic első 3D HD tévéi


Drága mulatság

Nem sokat kellett rá várni. Bár már idén elindulhatnak az első 3D-s televíziós közvetítések, hacsak kísérleti jelleggel is, egy kis időnek még el kell telnie, hogy minden háztartásban ehhez megfelelő készülékeket találjunk. És az idő pénz.

Aki tehát nem akar sokat várni, elég mélyen kell annak a zsebébe nyúlni, ha meg akarja venni a Panasonic nemsokára (áprilisban) piacra kerülő tévéit. A mostani sajtótájékoztatón bejelentett Panasonic Viera sorozat két tagja (TH-P54VT és a TH-P50VT2) 3D full HD plazma tévék, 54, illetve 50 hüvelykes képátmérővel. A 3D-s élményhez szükség van az Active 3D szemüvegekre is, melyek elődjeiknél jóval kényelmesebbek, és szebbek is.

A teljesen fekete panellal (Full Black Panel) gyártott kijelzők 5.000.000 : 1-es kontraszt aránnyal bírnak, 2.1-es, 20 W-os, beépített hangszórókkal (mélynyomóval), digitális és analóg TV tunerrel, 4 HDMI kimenettel, és Ethernet LAN csatlakozással is, a D-Sub és D4-es portok mellett.

Természetesen a legmodernebb technika mellé jár a már szokásos Eco Navi, energiatakarékos funkció, kompatibilitás a SDXC memória kártyákkal, valamint csatlakozás DLNA szerverekhez, vagy a Youtube-hoz, akár.

A japán piacon Blue Ray felvevő és lejátszó is jár a készülékekhez, azt nem tudni, hogy az Amerikába és Európába szánt szériákban szerepel-e. Még így is igencsak borsosnak mondható az 4800 és 5900 dolláros ár, ami a szállítással biztosan nem csökken majd.

Annak, aki ennyiért megveszi, biztosan nagyon fontos a 3D hatás, ezért örülök, hogy mindenki jól jár, én addig is elviszem a kölköt a Bábszínházba, az első sorba, néha az is olyan…

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Érkezik a ThinkPadek megoldására hajazó vezeték nélküli billentyűzet
Az új modellel tableteken és egyéb gyártók notebookjain élvezhetjük a Lenovo üzleti gépeinek gépelési élményét.
Kikerült a Denuvo a Metro: Exodus PC-s verziójából
A 4A Games nemrég kiadott egy vadonatúj frissítést a Metro: Exodushoz, mely többek között a hírhedt Denuvót távolítja el a játékból.
Nevetésben nem volt hiány a MOL Bajnokok Viadalában – nézd vissza az adásokat a finálé előtt! (x)
Szombaton újabb három sportoló csap össze ügyességi és videojátékos kihívásokban.
Mutatjuk, hol nézheti élőben a történelem újabb fontos űrrepülését
A Crew Dragon két bátor űrhajósa magyar idő szerint 22:33-kor emelkedik a levegőbe, hogy a SpaceX szerkezetével a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) jusson. A startot több helyen élőben...
Messze lehet a GTA VI kiadása
Árulkodott a dátumról a Take-Two marketinges büdzséje.

További tech hírek >>