A Panasonic első 3D HD tévéi


Drága mulatság

Nem sokat kellett rá várni. Bár már idén elindulhatnak az első 3D-s televíziós közvetítések, hacsak kísérleti jelleggel is, egy kis időnek még el kell telnie, hogy minden háztartásban ehhez megfelelő készülékeket találjunk. És az idő pénz.

Aki tehát nem akar sokat várni, elég mélyen kell annak a zsebébe nyúlni, ha meg akarja venni a Panasonic nemsokára (áprilisban) piacra kerülő tévéit. A mostani sajtótájékoztatón bejelentett Panasonic Viera sorozat két tagja (TH-P54VT és a TH-P50VT2) 3D full HD plazma tévék, 54, illetve 50 hüvelykes képátmérővel. A 3D-s élményhez szükség van az Active 3D szemüvegekre is, melyek elődjeiknél jóval kényelmesebbek, és szebbek is.

A teljesen fekete panellal (Full Black Panel) gyártott kijelzők 5.000.000 : 1-es kontraszt aránnyal bírnak, 2.1-es, 20 W-os, beépített hangszórókkal (mélynyomóval), digitális és analóg TV tunerrel, 4 HDMI kimenettel, és Ethernet LAN csatlakozással is, a D-Sub és D4-es portok mellett.

Természetesen a legmodernebb technika mellé jár a már szokásos Eco Navi, energiatakarékos funkció, kompatibilitás a SDXC memória kártyákkal, valamint csatlakozás DLNA szerverekhez, vagy a Youtube-hoz, akár.

A japán piacon Blue Ray felvevő és lejátszó is jár a készülékekhez, azt nem tudni, hogy az Amerikába és Európába szánt szériákban szerepel-e. Még így is igencsak borsosnak mondható az 4800 és 5900 dolláros ár, ami a szállítással biztosan nem csökken majd.

Annak, aki ennyiért megveszi, biztosan nagyon fontos a 3D hatás, ezért örülök, hogy mindenki jól jár, én addig is elviszem a kölköt a Bábszínházba, az első sorba, néha az is olyan…

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

10 éve mutatták be az első iPadet, a "nagy iPhone-t"
2010. január 27-én olyat láthattak az Apple-rajongók, amit előtte soha: Steve Jobs kiállt színpadra és bemutatta a cég első – és sokak által nagyon furcsának tartott –...
Az iPhone 11 legyőzte fotózásban az iPhone XS Maxet
A DxOMark tesztjén jobbnak bizonyult a tavalyi csúcsmodellnél az idei alapmodell.
Innovációs díjat nyert Wi-Fi 6-os modellekkel erősített a TP-Link
A TP-Link három új AX-es Deco Mesh terméket mutatott be az idei CES-en, ezek közül az egyik még Innovációs Díjat is nyert.
Kobe Bryant-re emlékeznek az egyik legismertebb kosárlabdás videojátékban
Az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportjáték, az NBA 2K20 töltőképernyőjén a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant-re emlékeznek a szoftver fejlesztői.
NBA 2K20 – Kobe Bryant előtt tisztelegnek a játék fejlesztői és a játékosok egyaránt
Tegnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Kobe Bryant, aki előtt most az NBA 2K20 fejlesztői is tisztelegnek, természetesen a játékon belül.

További tech hírek >>