A rágcsálók átveszik a hatalmat! VIDEÓ


Lehetséges, és nem ámítás.

Az egerek irányítják a kezedet. Te is elképedsz, ha meglátod!

Igaz csak a zsinóros rágcsálók, amik a jövőbeli műkezedet irányítják. Ez a dolog sszerintem már súrolja a Hasnomás című filmeben látott technológiát, ahol is robotembereket irányítanak, igaz van egy nagyon lényeges különbség, ott gondolattal történik, míg itt egy mezei USB-s egérrel. Na de elég az utópiákból, térjünk vissza a tényekhez, és a szerkezethez!

##213775##

Az egér mozgását, szinte azonos sebességgel követi a kar mindössze 1 másodperces eltéréssel. A kéz alapja egy Lynxmotion AL5D robotkéz, amihez egy ügyes megoldással (módosították az usb beviteli eszközének driverét, hogy fogadja az egér jeleit és ezt utasításokká alakítsa át az eszköz számára) hozzácsatolták a rágcsálót.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Marvel felfedte, mi vár ránk a következő két évben
Bejelentették a következő öt Marvel Cinematic Universe-film premierjének időpontját és néhány új részletet is.
Életmentő filctoll? Kutyaízű víz? - tesztelje, mennyit tud a holdra szállásról (kvíz)
Ötven évvel ezelőtt, 1969 július 20-án elsőként lépett ember a Holdra. Emlékszik még, hogy zajlott a történelmi küldetés? Most ellenőrizheti tudását!
Ez a hihetetlenül egyszerű számítógép repítette Armstrongékat a Holdra
Mai szemmel nézve megmosolyogtató technológia segítette az első holdra szállást. Az űrverseny által felgyorsított fejlesztések öt évtizede két ember lépteit segítették,...
Titkolt részletek: hajszálon múlt, hogy a holdra szállás nem végződött tragédiával
Egy tudományos újságíró olyan részletekről számol be a holdra szállással kapcsolatos új könyvében, melyek sokáig titkosítva voltak.
Ezt látta a holdra szállás közben Neil Armstrong – videó
A NASA tudósai a rendelkezésre álló információk alapján készítettek egy videót, ami Neil Armstrong szemszögéből mutatja az ötven éve történt eseményeket.

További tech hírek >>