A reklámok miatt lehet ingyenes a Facebook - VIDEÓ


A jobb oldali hasáb után jövőre már a hírfolyamunkban is reklámok gazdagítják a felhasználói élményt a Facebookon. A világ legnépszerűbb közösségi oldala videóban magyarázza el mindenkinek, honnan van pénze és mire költi azt.

A szponzorált történetekkel eddig csak a jobb oldali menüben találkoztunk, de immán nincs kétség, jövőre bekerülnek a hírfolyamba is. A Facebook természetesen jelöli majd a hirdetéseket, az alant látható módon.

A mennyiség is szigorúan korlátozva lesz, hogy ne tegye tönkre a felhasználói élményt teljesen, a Techcrunch szerint egy nap legfeljebb egyet látunk majd. A relevancia kedvéért csak olyan reklám jelenik majd meg, ami valamelyik ismerősünk tevékenységével kapcsolatos, vagy egy olyan oldal reklámja, amit lájkoltunk egyébként is.

A Facebook egy rövid videót is rittyentett, amiben egyrészt elmagyarázza az átlagembernek, honnan is lesz pénze. Nagyon röviden: a cégek regisztrálnak, létrehozzák a hirdetést, kifizetik a Facebooknak, ami lehetővé teszi, hogy célzottan hirdessenek, vagyis mindenki az érdeklődési körének megfelelő reklámokkal fusson össze.

A pénzt, mint mondják, a legjobb szakemberek alkalmazására és persze az infrastruktúra fenntartására fordítják. Ez a videóban látható hölgy szerint tavaly több mint egymilliárd dollárba fájt a cégnek. A videó címe amúgy egy érthető, de azért érdekes üzenet a felhasználók felé: ezeknek a hirdetéseknek köszönhetően lehet ingyenes a Facebook.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>