A Renault 250 millió eurót költ a Daciára


A Renault csoport sem bánik szűkmarkúan a a Daciával. Úgy tűnik jövedelmező beruházást jelentenek a gyárak fejlesztései.

A vállalat képviselői egy bukaresti szakmai konferencián jelentették be, hogy a Renault idén több, mint 250 millió eurót fog költeni a romániai Dacia gyárak fejlesztésére. A beruházások hatására a gyárak megnövelheti éves kapacitásukat, illetve fejlettebb technológiákat alkalmazhatnak mahd.

A Renault tizenkét évvel ezelőtt lépett be Romániába. Ez alatt több, mint kétmilliárd eurót fektettek meg. A gyártás felfuttatása miatt a Dacia-Renault-Nissan csoport piaci részesedése már meghaladja a 40 százalékot.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A történelem során először "hazugság" jelzés került Donald Trump bejegyzése mellé a Twitteren
Az Egyesült Államok elnöke szívesen és intenzíven használja – időnként nem bizonyított állításokat tartalmazó – véleményének világgá kürtölésére a Twittert. A...
0 forint a havidíj, ingyen van az internet is – év végéig biztosan marad a DIGIMobil díjcsomagja
Meghosszabbította az eredetileg június végéig meghirdetett bevezetési időszakát a DIGIMobil. Így a Digi és az Invitel ügyfelei újabb fél évig 0 forintos havidíjért, korlátlan...
Több millió félrevezető hirdetést távolítottak el weboldalaikról az online platformok üzemeltetői
Az ellenőrök azt vizsgálták, mely webhelyeken fogalmaznak meg hamis állításokat, illetve hirdetnek hatástalan szereket, nem létező vagy hamis termékeket a koronavírus-járvány kapcsán.
Little Nightmares – Már 2 millió példány fogyott a hangulatos horrorjátékból
A Bandai Namco bejelentette, hogy a Little Nightmares eladásai új mérföldkövet értek el, a játékból ugyanis már 2 millió kelt el.
Még rendes Huawei Kirin chip kerülhet a Mate 40 mobilokba
Az amerikai korlátozások állítólag még nem érintik a Kirin 1000-es lapkát.

További tech hírek >>