A Samsung behajtja a veszteségét az Apple-n


A Samsung és az Apple egyébként sem felhőtlen kapcsolatát a dél-korai gyártó még inkább elmérgesítette azzal, hogy nagy mértékben megemelte az Apple-nek gyártott processzorok árát. 

Az USA bírósága még augusztusban döntött úgy, hogy a Samsung egymilliárd dollárt köteles fizetni az Apple-nek szabadalomsértései miatt. Úgy tűnik a Samsung nem fogja annyiban hagyni és behajtja a veszteségét. Az egyik amerikai IT hírportál tényként közölte, hogy a Samsung nemrég 20 százalékkal megemelte az Apple termékeibe szánt processzorok árát, de lehetséges alternatíva nélkül a Samsung olyan monopol helyzetbe került, hogy az Apple-nek nem maradt más választása, mint elfogadni az ajánlatot.

Egyes számítások szerint az új processzorok árai 3,5 dollárral növekedhetnek, ami annyit jelent, hogy a 2014-ig tartó szerződés keretein belül könnyedén be fogja szedni az egymilliárd dolláros kiadását.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kikötést segítő rendszer hajókhoz
Egy kutatási projekt igyekszik elkerülhetővé tenni a kikötésekkor bekövetkező baleseteket.
Megerősödve kerülhet ki a jelenlegi helyzetből a Microsoft
A szoftvergyártót az előfizetéses szolgáltatásaiból származó fix bevétel menti meg.
[Társalgó] The Crew: The Quest for Planet Nine
Irány a végtelen űr, ahol a legendás kilencedik bolygó felfedezése a feladat – ehhez azonban társakra is szükség lesz!
Jön Európába a Xiaomi legnagyobb tévéje
Hatvanöt hüvelykes és Ultra HD felbontású a termék.
A misztikus Tibet: DNS-elemzéssel tárták fel a tibetiek genetikai eredetét
Kínai kutatók eredményei szerint a Csinghaj-tibeti-fennsíkon 5200 éve élt ősi populációnak része van a modern tibetiek genetika örökségében.

További tech hírek >>