A Samsung behajtja a veszteségét az Apple-n


A Samsung és az Apple egyébként sem felhőtlen kapcsolatát a dél-korai gyártó még inkább elmérgesítette azzal, hogy nagy mértékben megemelte az Apple-nek gyártott processzorok árát. 

Az USA bírósága még augusztusban döntött úgy, hogy a Samsung egymilliárd dollárt köteles fizetni az Apple-nek szabadalomsértései miatt. Úgy tűnik a Samsung nem fogja annyiban hagyni és behajtja a veszteségét. Az egyik amerikai IT hírportál tényként közölte, hogy a Samsung nemrég 20 százalékkal megemelte az Apple termékeibe szánt processzorok árát, de lehetséges alternatíva nélkül a Samsung olyan monopol helyzetbe került, hogy az Apple-nek nem maradt más választása, mint elfogadni az ajánlatot.

Egyes számítások szerint az új processzorok árai 3,5 dollárral növekedhetnek, ami annyit jelent, hogy a 2014-ig tartó szerződés keretein belül könnyedén be fogja szedni az egymilliárd dolláros kiadását.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egy bug miatt rövid ideig úgy tűnt, hogy készen van a Starfield
A mai nap folyamán felütötte a fejét a pletyka, miszerint készen van a Starfield, Pete Hines szerint azonban csak egy bugról van szó.
Hamarosan itt az Apple AirPods Studio fejhallgatója
Állítólag még az idei első félévben befut az Apple első saját fejhallgatója, az AirPods Studio.
Június közepére várható a hidroxiklorokin vizsgálatának eredménye
A WHO addig nem akar nyilatkozni a szer hatásáról, amíg nem végeztek az adatok tanulmányozásával.
Újabb tíz, ezúttal üzleti monitor az AOC-től
Múlt héten a gamerek kaptak új megjelenítőket, most az irodisták kerültek a gyártó kereszttüzébe.
Aggasztó videó: már a Földközi-tengerben vannak az eldobott arcmaszkok és gumikesztyűk
Az Opération mer propre nevű civil szervezet aktivistái a francia Riviéra közelében merültek a víz alá, hogy megtisztítsák a partot a szeméttől. Kiderült, már nemcsak...

További tech hírek >>