A Samsung behajtja a veszteségét az Apple-n


A Samsung és az Apple egyébként sem felhőtlen kapcsolatát a dél-korai gyártó még inkább elmérgesítette azzal, hogy nagy mértékben megemelte az Apple-nek gyártott processzorok árát. 

Az USA bírósága még augusztusban döntött úgy, hogy a Samsung egymilliárd dollárt köteles fizetni az Apple-nek szabadalomsértései miatt. Úgy tűnik a Samsung nem fogja annyiban hagyni és behajtja a veszteségét. Az egyik amerikai IT hírportál tényként közölte, hogy a Samsung nemrég 20 százalékkal megemelte az Apple termékeibe szánt processzorok árát, de lehetséges alternatíva nélkül a Samsung olyan monopol helyzetbe került, hogy az Apple-nek nem maradt más választása, mint elfogadni az ajánlatot.

Egyes számítások szerint az új processzorok árai 3,5 dollárral növekedhetnek, ami annyit jelent, hogy a 2014-ig tartó szerződés keretein belül könnyedén be fogja szedni az egymilliárd dolláros kiadását.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sötét móddal frissült az iOS-es Shazam
Az iOS 13 miatt több újdonsággal is frissült a Shazam iOS-es verziója.
Így nézhetett ki 70 000 éve egy 13 éves lány – képek
Izraeli tudósok rekonstruálták a gyenyiszovai ember csontvázát egy 70 ezer évvel ezelőtt élt 13 éves lány csontmaradványaiból nyert DNS-minták alapján.
Tudósok megvizsgáltak 579 óvodást, és azt mondják, rosszul járhat, aki nem népszerű
Az óvodában a népszerűtlen gyerekek kicsit gyakrabban kapnak el valamilyen betegséget - ezt állapította meg egy frissen publikált norvég tanulmány.
Mint egy ember, úgy veszi az akadályokat az Atlas emberszabású robot – videó
Már a katasztrófa sújtotta területeken is bevethető lehet az Atlas nevű emberszabású robot, köszönhetően egy új navigációs szoftvernek.
Tényleg csak 4 GB RAM van az új iPhone-okban
Az Xcode-ban talált adatok is megerősítették, mindhárom új Apple mobilba csak 4 GB RAM-ot építettek.

További tech hírek >>