A Samsung keresi hazánk Angry Birds bajnokát


 November 8-án indul útjára a Samsung Angry Birds Road Show, melynek keretében a vállalat arra invitálja az Angry Birds játék rajongóit, hogy mérjék össze tudásukat országszerte a Media Markt üzletekben elhelyezett mozgásvezérelhető Samsung Smart TV-ken. A november 25-ig tartó selejtezők 10 legjobb eredményt elérő játékosa a december 1-jén megrendezendő döntőn csap össze egymással.

A finn fejlesztőcsapat, a Rovio hatalmas népszerűségnek örvendő játéka 2009 novemberében jelent meg, és azóta a különféle platformokra több mint 1 milliárdszor töltötték le a felhasználók. Okostelevízión a világon először a Samsung tette elérhetővé.

A vállalat most játékra invitálja az Angry Birds hazai rajongóit, akik feladata, hogy november 8. és 25. között országszerte a Media Markt üzletekben felállítsák egyéni csúcsukat a játékban. A dühös madarakat a TV-be integrált mozgásérzékelőnek köszönhetően a kezük mozgásával irányíthatják. A december 1-jén megrendezendő döntőn derül ki, a 10 legjobb eredményt elérő versenyző közül ki Magyarország bajnoka.

A nyertes a december közepén Londonban megrendezésre kerülő Angry Birds Európa bajnokságon képviselheti hazánkat, amelyre a nyereményén, egy Samsung UE40ES8000 Smart TV-n tovább gyakorolhat.

Bár a kvalifikáció csak november 8-án kezdődik, érdemes már előzetesen is gyakorolni az erre kijelölt készülékeken országszerte a Media Markt üzleteiben.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hálózatba kötnék a szállodai rendszereket
Új lehetőségek nyílhatnak meg a hoteltulajdonosok és -üzemeltetők, illetve azok beszállítói, partnerei előtt.
Ne keressünk rá betegségünkre, csak baj lehet belőle
Már egy rövid ideig tartó internetes kutatás is erősítheti a komoly megbetegedéstől való félelmeket.
WhatsApp 0.4.930
Azonnali ingyenes üzenetküldő alkalmazás.
A gyorsételek károsíthatják az agy túlevést korlátozó funkcióját
Ha romlik az étvágykontroll, a memória is gyengül.
Avast Free Antivirus 19.8.4793
Ingyenesen használható víruskereső alkalmazás.

További tech hírek >>