A Samsung keresi hazánk Angry Birds bajnokát


 November 8-án indul útjára a Samsung Angry Birds Road Show, melynek keretében a vállalat arra invitálja az Angry Birds játék rajongóit, hogy mérjék össze tudásukat országszerte a Media Markt üzletekben elhelyezett mozgásvezérelhető Samsung Smart TV-ken. A november 25-ig tartó selejtezők 10 legjobb eredményt elérő játékosa a december 1-jén megrendezendő döntőn csap össze egymással.

A finn fejlesztőcsapat, a Rovio hatalmas népszerűségnek örvendő játéka 2009 novemberében jelent meg, és azóta a különféle platformokra több mint 1 milliárdszor töltötték le a felhasználók. Okostelevízión a világon először a Samsung tette elérhetővé.

A vállalat most játékra invitálja az Angry Birds hazai rajongóit, akik feladata, hogy november 8. és 25. között országszerte a Media Markt üzletekben felállítsák egyéni csúcsukat a játékban. A dühös madarakat a TV-be integrált mozgásérzékelőnek köszönhetően a kezük mozgásával irányíthatják. A december 1-jén megrendezendő döntőn derül ki, a 10 legjobb eredményt elérő versenyző közül ki Magyarország bajnoka.

A nyertes a december közepén Londonban megrendezésre kerülő Angry Birds Európa bajnokságon képviselheti hazánkat, amelyre a nyereményén, egy Samsung UE40ES8000 Smart TV-n tovább gyakorolhat.

Bár a kvalifikáció csak november 8-án kezdődik, érdemes már előzetesen is gyakorolni az erre kijelölt készülékeken országszerte a Media Markt üzleteiben.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Először láthatja így az egyik 70 ezer évvel ezelőtti ősünket
DNS-minták alapján, a génaktivitást is figyelembe véve sikerült 85 százalékosan rekonstruálni a gyenyiszovai ember csontvázát, ebből elkészítették a fejformáját ábrázoló szobrot...
Szép időben csökkenő árak
Ezen a héten notebookokat, adattárolókat, néhány egeret és egy routeres akciót szedtünk össze.
Nem beszélgetünk a gyerekekkel a netes biztonságról
Pedig a szülők 84 százaléka aggódik, hogy baj érheti a gyermekét.
Jóval a bejelentése előtt letöltheti a Google Pixel 4 háttérképeit
A számos, eddig kiszivárgott technikai részlet után most a még be sem jelentett Pixel 4-ek háttérképei is felkerültek az internetre, és akár le is tölthetők.
Megjelent az iOS 13
A szoftver számos új funkcióval és sötét üzemmóddal futott be.

További tech hírek >>