A Skynet kistesói – VIDEÓ!


A csodálatos emberi elme megalkotta ezeket a robotokat, hogy egy évente megrendezésre kerülő haccacárén rendre atomjaira zúzzák egymást. És szintén ez az elme alkotta meg azokat az eszközöket, amik képesek lelassítva rögzíteni az időt. Jóvanna! Robotok püfölik egymást videón!

##201389##

De milyen videón! A Casio Exilim EX-F1 fényképezőgéppel készült videón 300 képkocka/mp sebességgel láthatjuk e fémgladiátorok harcát. Érdemes végignézni, mert sokszor mintha a fizikát is meghazudtolnák ezek a fémlények. Első pillantásra egy kis pofonnak tűnik a dolog, majd hirtelen a pofán csapott ellenfél két méter magasra „ugrik”, mintha csak egy madzaggal felrántották volna. Hihetetlen mini harci szekerek gigászi küzdelme a 2010-es RoboGames-ről.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Hardver] MSI GF65 Thin 10SER laptop teszt
A gamer laptopok piaca napról-napra bővül, a múlt heti MSI GS66 Stealth után most a kistesót, a GF65 Thint mutatjuk be nektek.
Twin Mirror - Végre életjelet adott a Life is Strange alkotóinak új játéka
Új arcot kapott a kalandjáték főhőse, Sam.
Financial Times: Meggondolhatták magukat a britek, teljesen kizárhatják a Huaweit az 5G-ből
A brit kormány 2023-ra Huawei-mentesítheti az 5G-s mobilhálózatokat. Januárban még zöld lámpát villantottak a Huaweinek.
Az iOS 13.5-tel is bevethető az Unc0ver jailbreak
A hackercsapat szerint a megoldás gyors és biztonságos, de azért érdemes némi szkepticizmussal kezelni azt.
USA: a mobilok kijelzőire sem nézhetnek a nyomozók
Kutatási engedély kell a záróképernyő megtekintéséhez.

További tech hírek >>