A tech.hu karácsonyi ajánlata: Hangszórós fülmelegítő/sapka


Sikerült túlélnünk a világvégét, így nem menekültünk meg az ajándékvásárlástól. Karácsonykor szinte mindig dilemma, hogy a rokonság hölgy tagjai milyen ajándékot kapjanak. Lehetséges megoldás a Tescoban is megtalálható Skinnydip fülvédő, vagy sapka lehet.

Nem olyan régen a Fogarasi úti Tesco ruházati részén egy központi helyen ki voltak állítva a Tesco és a Skinnydip ötletes termékei. A polcon a fülhallgatós fülmelegítőtől a fülhallgatós sapkáig minden megtalálható volt. A Tesco és az F&F Divatház rendelkezésünkre bocsájtotta a termékeket, így alkalmunk nyílt kipróbálni.

Külső

A fülvédőt sikerült olyan kis dobozba beszuszakolni, hogy először rá sem ismertünk. A csomagolástól megszabadítva elénk tárult a lényeg. A kötött-plüss anyagok használata miatt szinte borítékolható, hogy ezt viselve senkinek sem fog begyulladni a füle a hidegtől. A sapka már kicsit jobb helyzetben kerül átadásra. Csomagolás nélkül, az oldalára erősített kábelekkel várta új gazdáját. Mindkét termék esetében a gyártó minőségi anyagokat használt, így biztos, hogy ezek nem egy szezon alatt fognak tönkremenni.

Hangzás, teszt

Miután kicsomagoltuk a termékeket szembesülnünk kellett azzal, hogy mindkettőből csak egy jack aljzat lóg ki, amit ötletesen el is lehet rejteni, így egyszerű sapka, vagy fülvédőként is használhatóak. A jack dugó aljzat és a médialejátszó, telefon közti kapcsolatot egy mellékelt kábellel oldották meg. A két végén lévő jack apa között egy hangerőszabályzó kapott helyet. A fülvédőn, illetve a sapkán is látszik, hogy télre lett tervezve. Az összes kábel, amit használtak nem gumi, hanem szövet borítást kapott, ami elsősorban azért hasznos, mert nem tapad a ruhára. Ha megnézzük a két eszközt, akkor láthatjuk, hogy a benne lévő hangszórók ugyanolyanok, így nagy különbséget nem kell várni.

Miután összeraktuk a két kiegészítőt jöhet a teszt. A fülvédő felhelyezés után keményen hozzányomja a fülhöz a hangszórót, viszont ez a párnázott kialakítás miatt nem zavaró. Természetesen a sapka viselése közben ilyen probléma nincs. Ott egyedül annyi félni valónk van, hogyha a sapka valamilyen okból kinyúlik, akkor a zenei élmény sokkal rosszabb lesz a megszokottnál, hiszen nincs ami a fülhöz nyomja a hangszórót.

Próba közben semmilyen kompatibilitási hiba nem adódott. Szabványos jack csatlakozóval köthető össze bármilyen lejátszóval. Hangzás terén semmi rosszat nem mondhatunk el róla. A 2x0,5W-os hangszórók hozták azt a színvonalat, amit egy 3-4 ezer forintos fejhallgatótól elvárhatunk, illetve némely esetekben még le is körözte az elvárásokat. A közel három órás teszt során nem igazán tapasztaltunk beragadt, vagy torz hangokat.

Sajnos a probléma az, hogy a rendeltetésszerű használat következtében a fülmelegítő és a sapka bekoszolódhat, de a két kiegészítő nem mosható. A hangszórókat nem lehet eltávolítani, illetve nem is vízállóak. Maximum próba szerencse alapon lehet kimosni.

Összegzés

Összességében két nagyon jó és hasznos kiegészítőt próbálhattunk ki. A hangszóró nélküli fülvédők, sapkák árait tekintve egyáltalán nem mondható drágának a Skinnydip terméke beépített hangszórókkal. Sokan karácsony előtt pár nappal mennek ajándékot venni. Mindazoknak, akik még nem találtak megfelelő ajándékot családjuk, vagy ismeretségi köreik hölgy tagjaik számára, nekik egy tökéletes választás lehet a Tescoban megvásárolható Skinnydip két eszköz.

 

  • Skinnydip Earmuff Headphone
  • SkinnydipBeanie Headphones
  • Ár: 3500Ft

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hamarosan polcokon a Xigmatek Zeus ház fehér variánsa
Poros környezetbe nem éppen ideális választás a futurisztikus kalyiba.
Új kiadásban tér vissza a GTA IV a Steamre
Ingyen megkapják a Complete Editiont a játék tulajdonosai.
Evolúciótagadó rajzpályázatot hirdettek magyar fiataloknak a kormány támogatásával
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával zajló Creation rajzpályázat különféle kérdésekre keresi a választ. Például arra, hogy milyen lehetett a dinoszauruszok és az...
Megtévesztő árazásért 650 millióra bírságolták a Telekomot
Ugyanazért büntették a céget, mint tavaly év végén a Telenort.
Átalakul a Nokia menedzsmentje
Megszűnt a műszaki vezérigazgató-helyettesi pozíció, a cég próbál feljönni riválisaira.

További tech hírek >>