A terepjáró, mint Wi-Fi hotspot


A Subaru 2011-es Outback modelljébe sok extra rendelhető. Aki megengedhet magának egy ilyen járgányt, már bárhonnan Twitterezhet.

Egyszer azt hallottam, hogy ott van az otthonod, ahová az internet előfizetésed szól. Lakóautóról is hallottunk már, de a két dolgot kissé összemosva, jövő évtől az „Ott van az otthonod, ahol a Subaru Outback-edet hagytad!” mondat lesz érvényben.

500 dolláros extraként lesz rendelhető, mindegyik SUV-ba az Autonet 3G-s Wi-Fi routere, a korlátlan Internet hozzáférésért pedig havi 29 dodót kell kipengetni. Cserébe a 3G hálózat segítségével mindig online lehetünk.

Csak ne vezetés közben nézzük a vicces YouTube videókat, mert az árthat az egészségnek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Három további sorozattal bővül a Marvel Moziverzum
A D23 Expón jelentette be Kevin Feige, hogy a már meglévő sorozatok mellett jön Ms. Marvel, a Holdlovag és az Amazon is.
[GC 2019] Maneater - 11 perc cápabőrben
A Maneater egy cápa-szerepjáték, melyben a tengerek legveszélyesebb ragadozójának bőrébe bújva rágcsálunk meg gyanútlan fürdőzőket.
Ön felismeri ezeket a legendás videojátékokat?
Civilization, Doom, Warcraft. Ha megdobban a szíve ezekre a szavakra, próbálja ki kvízünket!
Ilyen a Yakuza lét – Heti PlayStation Store megjelenések
Az elmúlt héten nem egy remek játék bukkant fel a PlayStation Store kínálatában, ezek között segítünk most eligazodni egy kicsit.
Empire of Sin - John Romero dédanyja lesz az egyik bandavezér
Az 1920-as évek Chicagóját és a szesztilalmat felelevenítő Empire of Sin igazán különleges vendégszereplőt kapott.

További tech hírek >>