A terepjáró, mint Wi-Fi hotspot


A Subaru 2011-es Outback modelljébe sok extra rendelhető. Aki megengedhet magának egy ilyen járgányt, már bárhonnan Twitterezhet.

Egyszer azt hallottam, hogy ott van az otthonod, ahová az internet előfizetésed szól. Lakóautóról is hallottunk már, de a két dolgot kissé összemosva, jövő évtől az „Ott van az otthonod, ahol a Subaru Outback-edet hagytad!” mondat lesz érvényben.

500 dolláros extraként lesz rendelhető, mindegyik SUV-ba az Autonet 3G-s Wi-Fi routere, a korlátlan Internet hozzáférésért pedig havi 29 dodót kell kipengetni. Cserébe a 3G hálózat segítségével mindig online lehetünk.

Csak ne vezetés közben nézzük a vicces YouTube videókat, mert az árthat az egészségnek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mortal Kombat 11 – Áprilisban minden platformon első lett
Az NPD Group piackutató cég szerint a szoftvereladások emelkedtek áprilisban, és ebben a hónapban a Mortal Kombat 11 minden platformon vezetett.
Igazinak tűnő, valójában kamu telefonokat vásárolnak a mexikóiak, hogy azokat rabolják el tőlük
Egyre gyakoribbak a telefonlopások a mexikói buszokon. Az utasok ezért igazinak látszó, de kamu készülékeket vásárolnak össze, hogy rablótámadás esetén azokat adják át a...
Focimeccsekhez ajánlja új 4K-s projektorát a BenQ
A TK800M valós 4K-s felbontásval és HDR támogatással kecsegtet.
A Valve bejelentette új játékát?
Az év leggyorsabban növő játéka, de senki sem beszél róla, mi az? Egy mod, ami alapján önálló játékot készíthet a Valve.
Megjelent a legújabb Windows 10
Frissítéses és tiszta telepítéses módszerrel is installálható a májusi óriásfrissítés.

További tech hírek >>