A Vasember ketyeréi - VIDEÓ!


Biztosan szakmai ártalom, ha valaki a filmekben kiemelten figyeli a kütyüket, hogy milyenek, hogy néznek ki, mit tudnak. Nem láttam még az Iron Man 2-t, de emiatt a videó miatt kedvet kaptam hozzá.

Mondjuk a Különvéleményt nem éri utol ez a felhozatal, hiszen ott a levegőben kalimpálva lehetett irányítani a gépezeteket, itt pedig "csak" átlátszó érintőképernyők vannak, de ettől még jól néznek ki. Külön tetszik a videóban, hogy "előtte-utána" jelleggel megmutatják, milyen volt, amikor felvették a jelenetet, és csak egy sima üveglapot "masszíroz" a színész, és utána hogy néz ki a jelenet a filmben.

##202371##

Nem tudom, hogy szponzorálta-e az LG a filmet, de van benne egy futurisztikus, átlátszó LG mobil.

És van benne egy, a Microsoft Surface-hez hasonló érintős asztal is, ami még akkor is működik, ha kesztyűben használja a főszereplő.

Próbálj csak meg valami hasonlót mondjuk egy iPhone-nal!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egy igazi klasszikus és több izgalmas újdonság – Heti PS Store megjelenések
Ezúttal is sűrű hetünk volt a PS Store-ban, ahol nem csak a friss címeknek örülhettünk, hanem egy igaz klasszikus felbukkanásának is.
A Wasteland 3 fejlesztője szerint jót tett nekik a Microsoft felvásárlása
Az inXile elmondása szerint több időt és forrást fordíthattak a Wasteland 3 fejlesztésére, hála a Microsoftnak.
Nem, a neten keringő teljesen gagyi, helyesírási hibás levél nem Kásler Miklóstól származik
A levélben arról van szó, hogy a kórházak ne hozzák nyilvánosságra a koronavírusos halálozási statisztikákat, de ilyenről szó sincs.
Legalább a gép ne álljon le!
Tápegységek, PC-k, noteszgépek és kiegészítők kerültek zsákunkba a héten – irány az online vásár!
A vadon élő emlősök nőstényei sokkal tovább élnek, mint a hímek
Egy új tanulmány szerint a vadon élő emlősfajok nőstény egyedei hosszabb életűek, mint a hímek: átlagosan 18,6 százalékkal élnek tovább ugyanazon faj nőstényei. Ez az eredmény...

További tech hírek >>