A világ leghasznosabb robotja


Azt hiszem, megvan a kedvenc robotom. T-82 névre hallgat, és nagyon fontos tevékenységet végez. Oké, nem az emberiséget menti meg, vagy ilyesmi, de attól még erősen bejön, amit csinál a T-82 névre hallgató jószág.

A középkori külső modern funkciót takar. A gépezet feladata az, hogy cukorkákat pakoljon műanyag pohárkákba az iskolásoknak. Mindezt egy könnyű, ultrakompakt működtető szerkezet, illetve a több ujjal felszerelt kezei teszik lehetővé.

Ráadásul az üdítőről is le tudja pattintani a kupakot (oké, ilyet ki nem tud?), így aztán sört is felszolgálhat a felnőtteknek.

Ha ezt a funkciót beépítik Paróba, a robotfókába, akkor ő fog előrelépni az első helyre. De egyelőre T-82 a favorit, legalábbis nálam!

Kulcsszavak: cukor, egyéb, robot, sör, t-82
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

300 Hz-es kijelzőt kapott az új Razer Blade Pro 17
Mindössze 8 hónap után ismét új opciók közül válogathatunk a Razer zászlóshajója esetében.
Júliusban Kína is elindul a Marsra
Az előzetes tervek szerint július lesz az a hónap, amikor Kína elindítja első marsszondáját a vörös bolygó felé. Az út várhatóan 7 hónapig tart.
44,2 Tbps sávszélességet hajtottak ki meglévő optikai hálózatból
Az ausztrál tudósok által felfedezett technológia bevethető a meglévő kábelekkel is.
Kiszivárgott az eredeti Xbox forráskódja
És a Windows NT 3.5 egyik verziójának kódja is. Egyelőre nem tudni, mennyit segít ez a modderek életén.
[Hardver] MSI GF65 Thin 10SER laptop teszt
A gamer laptopok piaca napról-napra bővül, a múlt heti MSI GS66 Stealth után most a kistesót, a GF65 Thint mutatjuk be nektek.

További tech hírek >>