A világ leghasznosabb robotja


Azt hiszem, megvan a kedvenc robotom. T-82 névre hallgat, és nagyon fontos tevékenységet végez. Oké, nem az emberiséget menti meg, vagy ilyesmi, de attól még erősen bejön, amit csinál a T-82 névre hallgató jószág.

A középkori külső modern funkciót takar. A gépezet feladata az, hogy cukorkákat pakoljon műanyag pohárkákba az iskolásoknak. Mindezt egy könnyű, ultrakompakt működtető szerkezet, illetve a több ujjal felszerelt kezei teszik lehetővé.

Ráadásul az üdítőről is le tudja pattintani a kupakot (oké, ilyet ki nem tud?), így aztán sört is felszolgálhat a felnőtteknek.

Ha ezt a funkciót beépítik Paróba, a robotfókába, akkor ő fog előrelépni az első helyre. De egyelőre T-82 a favorit, legalábbis nálam!

Kulcsszavak: cukor, egyéb, robot, sör, t-82
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Marvel felfedte, mi vár ránk a következő két évben
Bejelentették a következő öt Marvel Cinematic Universe-film premierjének időpontját és néhány új részletet is.
Életmentő filctoll? Kutyaízű víz? - tesztelje, mennyit tud a holdra szállásról (kvíz)
Ötven évvel ezelőtt, 1969 július 20-án elsőként lépett ember a Holdra. Emlékszik még, hogy zajlott a történelmi küldetés? Most ellenőrizheti tudását!
Ez a hihetetlenül egyszerű számítógép repítette Armstrongékat a Holdra
Mai szemmel nézve megmosolyogtató technológia segítette az első holdra szállást. Az űrverseny által felgyorsított fejlesztések öt évtizede két ember lépteit segítették,...
Titkolt részletek: hajszálon múlt, hogy a holdra szállás nem végződött tragédiával
Egy tudományos újságíró olyan részletekről számol be a holdra szállással kapcsolatos új könyvében, melyek sokáig titkosítva voltak.
Ezt látta a holdra szállás közben Neil Armstrong – videó
A NASA tudósai a rendelkezésre álló információk alapján készítettek egy videót, ami Neil Armstrong szemszögéből mutatja az ötven éve történt eseményeket.

További tech hírek >>