A világ leghasznosabb robotja


Azt hiszem, megvan a kedvenc robotom. T-82 névre hallgat, és nagyon fontos tevékenységet végez. Oké, nem az emberiséget menti meg, vagy ilyesmi, de attól még erősen bejön, amit csinál a T-82 névre hallgató jószág.

A középkori külső modern funkciót takar. A gépezet feladata az, hogy cukorkákat pakoljon műanyag pohárkákba az iskolásoknak. Mindezt egy könnyű, ultrakompakt működtető szerkezet, illetve a több ujjal felszerelt kezei teszik lehetővé.

Ráadásul az üdítőről is le tudja pattintani a kupakot (oké, ilyet ki nem tud?), így aztán sört is felszolgálhat a felnőtteknek.

Ha ezt a funkciót beépítik Paróba, a robotfókába, akkor ő fog előrelépni az első helyre. De egyelőre T-82 a favorit, legalábbis nálam!

Kulcsszavak: cukor, egyéb, robot, sör, t-82
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>