A világ leghosszabb asztali hangszórója?


Nyilván találunk olyan hangfalat, ami meghaladja a 93 centit (azaz ennek a ketyerének a hosszát), de azt a típust egész biztosan nem arra tervezték, hogy rátedd az asztalodra, és azon hallgasd a zenéket az iPododról.

Harminchárom újdonságot mutatott be a Consumer Electronics Show-n az Apple kiegészítőkre szakosodott iLive, köztük ezt a hatalmas hangfalat, az IT209B modellt, amiből létezik 32 hüvelykes (81 centis) és 37 hüvelykes (93 centis) verzió is.

Csak simán az iPodot is rá lehet dugni a dokkolójára, de tévével is össze lehet kötni. 3.1 csatornás a ketyere, de állítólag majdnem olyan hatást lehet vele elérni, mintha 5 hangfalat elszórnál a megfelelő helyeken a szobában. (Erre azért kíváncsi lennék.)

200 dollár lesz az ára, azt még nem tudni, mikor érkezik.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Borderlands 3 – megszűnt a szivárogtató Youtuber csatornája
A Take-Two magánnyomozókkal ment SupMatto után, aki törölte Twitterét, és most a Youtube csatornája is eltűnt.
[Képregénybörze] Szukits - Tótágas borzongás
Bár ezúttal „csak” három kötettel gazdagodtunk a Szukits jóvoltából, a hozzánk került képregényes kiadványok ezúttal is minőségi darabok.
Microsoft Flight Simulator – még mindig álleejtően gyönyörű
A Microsoft Flight Simulator már az első bemutatón sem volt ronda, a legújabb videók sem hazudtolják meg az eddig látottakat.
Tovább kapnak frissítéseket a Nokia-telefonok
A HMD egy évvel kitolja több eltérő típus támogatását, ezzel 2020-ig maradnak a frissítések.
Világelsők a Galaxy Note10+ 5G kamerái
Az előlapi és a hátlapi kamerája tarolt a DxOMark tesztjein.

További tech hírek >>