A világ leghosszabb asztali hangszórója?


Nyilván találunk olyan hangfalat, ami meghaladja a 93 centit (azaz ennek a ketyerének a hosszát), de azt a típust egész biztosan nem arra tervezték, hogy rátedd az asztalodra, és azon hallgasd a zenéket az iPododról.

Harminchárom újdonságot mutatott be a Consumer Electronics Show-n az Apple kiegészítőkre szakosodott iLive, köztük ezt a hatalmas hangfalat, az IT209B modellt, amiből létezik 32 hüvelykes (81 centis) és 37 hüvelykes (93 centis) verzió is.

Csak simán az iPodot is rá lehet dugni a dokkolójára, de tévével is össze lehet kötni. 3.1 csatornás a ketyere, de állítólag majdnem olyan hatást lehet vele elérni, mintha 5 hangfalat elszórnál a megfelelő helyeken a szobában. (Erre azért kíváncsi lennék.)

200 dollár lesz az ára, azt még nem tudni, mikor érkezik.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[TGA 2019] Senua's Saga: Hellblade 2 trailer
A Ninja Theory már dolgozik a Hellblade folytatásán, mely a következő generációs Xboxra érkezik.
[TGA 2019] Íme a nextgen Xbox, az Xbox Series X
A Microsoft a The Game Awardson leplezte le a következő generációs masinájának nevét és kinézetét.
Megtalálták a Föld legmélyebb kontinentális árkát
A kelet-antarktiszi Denman-gleccser alatti kanyon 3,5 kilométerre hatol a tengerszint alá.
Az olasz bíróság elrendelte a Facebookon bezárt szélsőjobboldali oldalak újranyitását
A CasaPound újfasiszta párt közösségi oldalainak azonnali aktiválását rendelte el a római bíróság mai ítéletében, valamint kártérítést is kiszabott a világ egyik legnagyobb...
Hivatalos: Érkezik a Shazam 2
A mai napon premierdátumot kapott a Shazam 2, ezzel pedig lényegében hivatalosan is kiderült, hogy készül a nagysikerű film folytatása.

További tech hírek >>