A világ legnagyobb Full LED 3D tévéje


Az LG nem aprózza el: a múlt héten 3D-s projektorról szóló hírekkel kényeztetett minket, most pedig a világ legnagyobb full LED 3D tévéjét, a 72LEX9-et jelentette be. Mit tippeltek, mekkora az akkora?

A válasz: 72 hüvelyk, azaz 183 centi. Ez kábé 1 méteres magasságot és másfél méteres szélességet jelent. Ha elfér a nappalidban, elkezdhetsz rá gyűjteni, bár az árat még nem tudni, és azt sem, mikor lesz kapható itthon.

Na de azt foglaljuk össze, mit tudunk (a pontos időn kívül)!

A LED-háttérvilágítású kijelzőn Full HD felbontást alkalmaztak, irdatlanul nagy és színgazdag képeket jelenít meg a tévé. Így aztán tényleg új értelmet nyer az otthoni 3D mozi.

A 72LEX9 erényei azonban nem merülnek ki a tiszta és nagy képernyőben. A csúcstechnológiás TV az LG legújabb okostelevízió (Smart TV) megoldásait felhasználva közvetlen hozzáférést biztosít az utazási, életmód és egyéb információkhoz. A nézők élvezhetik továbbá a televíziózáson kívül a YouTube videókat és a Google ingyenes fotószolgáltatásán, a Picasa-n keresztül megosztott képeket. A gyártó ígérete szerint az intuitív és könnyen használható Magic Motion (varázspálca) távirányítóval a 72LEX9 funkcióit gyerekjáték használni.

A csatlakozási lehetőségek között meg kell említeni a DLNA funkciót, aminek segítségével a felhasználók vezeték nélküli kapcsolaton keresztül érhetik el és nézhetik meg az egyéb, DLNA-képes médiaeszközökön tárolt fájlokat, mindezt az óriás képernyőn.

Mi lenne az első, amit megnéznél egy ilyen tévén?

Kulcsszavak: 3d, 3d-tévé, 72lex9, full hd, hdtv, led, lg, tv
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ha kedveli a repülőket, a Microsoft új játékát képtelen lesz letenni
Új képernyőképeket adott ki a Windows-gyártó repülős szimulátoráról. A Microsoft Flight Simulator több mint remek grafikával érkezik.
Az Ubisoft a játékosok segítségét kéri a Ghost Recon Breakpont megjavításához
Az Ubisoft nekilátott a Ghost Recon Breakpoint kikalapálásának, ehhez pedig a játékosok véleményét is szeretnék kikérni a jelek szerint.
A Samsung szállította a legtöbb mobilt az utóbbi hónapokban
Az IDC szerint a harmadik negyedévben minimálisan nőtt az okostelefonok piaca.
[Filmkritika] Ragadozók
A Gomorra rendezője újabb szívszorító filmmel jelentkezik: ezúttal nápolyi gyerekekből lett gengszterek kerülnek a középpontba.
Nem biztos, hogy kap utódot a Xeon W-3175X
Az Intelnek ugyan kész van minden, amiből születhetne egy új megoldás, de nincs sok értelme kiadni.

További tech hírek >>