A világ legnagyobb Full LED 3D tévéje


Az LG nem aprózza el: a múlt héten 3D-s projektorról szóló hírekkel kényeztetett minket, most pedig a világ legnagyobb full LED 3D tévéjét, a 72LEX9-et jelentette be. Mit tippeltek, mekkora az akkora?

A válasz: 72 hüvelyk, azaz 183 centi. Ez kábé 1 méteres magasságot és másfél méteres szélességet jelent. Ha elfér a nappalidban, elkezdhetsz rá gyűjteni, bár az árat még nem tudni, és azt sem, mikor lesz kapható itthon.

Na de azt foglaljuk össze, mit tudunk (a pontos időn kívül)!

A LED-háttérvilágítású kijelzőn Full HD felbontást alkalmaztak, irdatlanul nagy és színgazdag képeket jelenít meg a tévé. Így aztán tényleg új értelmet nyer az otthoni 3D mozi.

A 72LEX9 erényei azonban nem merülnek ki a tiszta és nagy képernyőben. A csúcstechnológiás TV az LG legújabb okostelevízió (Smart TV) megoldásait felhasználva közvetlen hozzáférést biztosít az utazási, életmód és egyéb információkhoz. A nézők élvezhetik továbbá a televíziózáson kívül a YouTube videókat és a Google ingyenes fotószolgáltatásán, a Picasa-n keresztül megosztott képeket. A gyártó ígérete szerint az intuitív és könnyen használható Magic Motion (varázspálca) távirányítóval a 72LEX9 funkcióit gyerekjáték használni.

A csatlakozási lehetőségek között meg kell említeni a DLNA funkciót, aminek segítségével a felhasználók vezeték nélküli kapcsolaton keresztül érhetik el és nézhetik meg az egyéb, DLNA-képes médiaeszközökön tárolt fájlokat, mindezt az óriás képernyőn.

Mi lenne az első, amit megnéznél egy ilyen tévén?

Kulcsszavak: 3d, 3d-tévé, 72lex9, full hd, hdtv, led, lg, tv
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Codemasters kezébe kerültek a WRC-jogok
2023-tól kezdődően öt éven keresztül ők gyárthatják a hivatalos játékokat a rali-világbajnoksághoz.
Rengeteg korábbi játékot támogat majd az Xbox Series X
Egyes címeket HDR-ben és 120 fps mellett is kezel majd a Microsoft következő konzolja.
BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.

További tech hírek >>