A VW bringa úgy zöld, hogy közben kék! VIDEÓ!


Az eddig szinte kizárólag négykerekű járműveket gyártó germán cég egy bringával jelent meg a kínai autó kiállításon. Egy összehajtható bringával. Egy összehajtható és nagyon szép bringával. Egy összehajtható és nagyon szép bringával, ami elektromos árammal suhan.

A fauvé (VW) az Auto China 2010 kiállításon a zöld autókra helyezte a hangsúlyt. Érdekes módon, ennek ellenére minden díszlet, kiegészítő, de még a csinos modellek ruhája is kékben pompázott. De nem ez volt a nagy meglepetés, hanem, amikor a legújabb Golf csomagtartójából egy meglehetősen futurisztikus kerékpár került elő.

##199968##

A girbegurba vázban lakik az akku, a kerékbe pedig motor költözött, és ez a forma teszi lehetővé, hogy a bringa összehajtva, szépen becsusszanjon a Golf puttonyának erre a célra kialakított mélyedésébe. Koncepció, gondolná bárki, de ezt a kétkerekűt a Volkswagen bizony komolyan gondolja.

Jól jöhet egy ilyen pótdrótszamár, ha messze van a parkoló, ahol a kocsit hagytuk, ráadásul miközben a bringa a csomagtartóban  pihen töltődik is. Remek ötlet, reméljük nem csak a leendő Golf tulajdonosok kaparinthatják meg maguknak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen wifit akar majd otthonra: mutatjuk, mennyivel jobb a wifi 6
Kíváncsiak voltunk arra, hogy mire képes a gyakorlatban a sokat ígérő legújabb wifi-technológia, így hát fogtunk egy újgenerációs routert, egy csúcsmobilt és egy gyors notebookot, és...
Egyre több appot töltünk le
2019-ben világszinten 9,1 százalékkal töltöttünk le több appot, mint korábban.
Beperelte a Pornhubot egy hallássérült férfi, mert nincsenek rendesen feliratozva a pornóvideók
Azt állítja, elvesztette a fonalat a Dögös mostohanagynéni vigyáz az engedetlen unokaöcsire című filmben.
Tüzetesen átnéztek 57 tanulmányt – ugye kitalálja, miért vannak mostanában ekkora tüzek?
Az emberi tevékenység okozta klímaváltozás fokozza a futótüzek kockázatát –m állapította meg egy friss brit elemzés.
Pápalátogatás után gyakrabban húzunk óvszert és kevesebbet szexelünk
Több hívő az önmegtartóztatást választja, ha egy városban van a katolikus egyházfővel.

További tech hírek >>