A zöld „bálna” a Toyota Camry Hybrid


Most nem valami viccújságot olvastok! Az autó tényleg létezik!

Magyarországon eddig márkakereskedőknél nem találkoztam vele(legalábbis Én), de nem hivatalos márkakereskedőknél csak szépen kell kérni és már nyújtják is a kulcsokat, jah, és ezért körülbelül 8 millió forintot kérnek.

Az ára első hallásra lehet, hogy borsosnak tűnik, viszont a motorháztető alatt találunk egy 2,4 literes motort, ami 100 kilométeren 95-ös benzinből 6,9 liter eszik! Ezt csinálja utána bármelyik 2,4 literes automata benzines!

A legszebb az, hogy a Camry műszerfalán nem teljesítménymérő, hanem fogyasztásmérő található. Milyen szép látvány az, amikor a mutató 0-ra esik?! Ilyenkor a lassítás visszanyerő energia tölti az akkumlátorokat. Pont mint a Forma-1-ben tavaly bevezetett KERS rendszer.

Hogy megy?

Ha a fogyasztás nem érdekel minket, akkor semmi nem állíthatja meg! Ilyenkor az egyébként teljesen hangtalan motor, átalakul egy őrjöngő fenevaddá és széttépi az aszfaltot a kerék alatt.

A csomagtér nem a legnagyobb, köszönhetően az akkumlátoroknak, de így is 300 liter. Ebben pont elfér a család holmija. Kétlem, hogy egy összeszerelhetős bútort bele lehetne préselni, de az átlagos hétköznapi bevásárlásoknak tökéletesen eleget tesz.

A kormánymű, mint azt az Európai ember megszokhatta, agyonszervózott, vagyis marha egyszerű parkolni vele.

Sok sikert kívánok azoknak, akik e cikk olvasása közben próbálnak megszabadulni, régi, de szívheznőtt kisautójuktól.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

10 éve mutatták be az első iPadet, a "nagy iPhone-t"
2010. január 27-én olyat láthattak az Apple-rajongók, amit előtte soha: Steve Jobs kiállt színpadra és bemutatta a cég első – és sokak által nagyon furcsának tartott –...
Az iPhone 11 legyőzte fotózásban az iPhone XS Maxet
A DxOMark tesztjén jobbnak bizonyult a tavalyi csúcsmodellnél az idei alapmodell.
Innovációs díjat nyert Wi-Fi 6-os modellekkel erősített a TP-Link
A TP-Link három új AX-es Deco Mesh terméket mutatott be az idei CES-en, ezek közül az egyik még Innovációs Díjat is nyert.
Kobe Bryant-re emlékeznek az egyik legismertebb kosárlabdás videojátékban
Az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportjáték, az NBA 2K20 töltőképernyőjén a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant-re emlékeznek a szoftver fejlesztői.
NBA 2K20 – Kobe Bryant előtt tisztelegnek a játék fejlesztői és a játékosok egyaránt
Tegnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Kobe Bryant, aki előtt most az NBA 2K20 fejlesztői is tisztelegnek, természetesen a játékon belül.

További tech hírek >>