A zöld „bálna” a Toyota Camry Hybrid


Most nem valami viccújságot olvastok! Az autó tényleg létezik!

Magyarországon eddig márkakereskedőknél nem találkoztam vele(legalábbis Én), de nem hivatalos márkakereskedőknél csak szépen kell kérni és már nyújtják is a kulcsokat, jah, és ezért körülbelül 8 millió forintot kérnek.

Az ára első hallásra lehet, hogy borsosnak tűnik, viszont a motorháztető alatt találunk egy 2,4 literes motort, ami 100 kilométeren 95-ös benzinből 6,9 liter eszik! Ezt csinálja utána bármelyik 2,4 literes automata benzines!

A legszebb az, hogy a Camry műszerfalán nem teljesítménymérő, hanem fogyasztásmérő található. Milyen szép látvány az, amikor a mutató 0-ra esik?! Ilyenkor a lassítás visszanyerő energia tölti az akkumlátorokat. Pont mint a Forma-1-ben tavaly bevezetett KERS rendszer.

Hogy megy?

Ha a fogyasztás nem érdekel minket, akkor semmi nem állíthatja meg! Ilyenkor az egyébként teljesen hangtalan motor, átalakul egy őrjöngő fenevaddá és széttépi az aszfaltot a kerék alatt.

A csomagtér nem a legnagyobb, köszönhetően az akkumlátoroknak, de így is 300 liter. Ebben pont elfér a család holmija. Kétlem, hogy egy összeszerelhetős bútort bele lehetne préselni, de az átlagos hétköznapi bevásárlásoknak tökéletesen eleget tesz.

A kormánymű, mint azt az Európai ember megszokhatta, agyonszervózott, vagyis marha egyszerű parkolni vele.

Sok sikert kívánok azoknak, akik e cikk olvasása közben próbálnak megszabadulni, régi, de szívheznőtt kisautójuktól.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kitalálta a Huawei, hogyan lehet mindig feltöltve a telefon
Egy évvel ezelőtt nyújtotta be szabadalmát a Huawei, amelyben azt taglalja, hogyan lehet teljesen vezeték nélkül, távolról és automatikusan feltölteni egy eszközt, például egy...
Frissítés: új funkcióval bővül iOS-en az HBO GO
Frissült az iOS eszközökön az HBO GO applikáció. Egy régóta várt funkció, a letöltés vált elérhetővé a felhasználóknak.
2 nm-en ugrik GAAFET-re a TSMC
Ennek a gyártástechnológiának a fejlesztése a tervekhez képest jobb ütemben halad, de így is leghamarabb 2024-ben készülhet el.
Új, olcsóbb Galaxy S20 variánst jelentett be a Samsung
A Galaxy S20 FE alulról egészíti ki a csúcsmodell-szériát, néhány kompromisszum mellett.
Új koronavírusos funkciót kap a Google Térkép
A Google a világ 220 országában, így Magyarországon is elérhetővé tesz azt az új funkciót, ami megmutatja, hétnapos átlagban milyen arányban emelkedett egy országban a...

További tech hírek >>