Ájverseny az asztalon - VIDEÓ!


Na ja! Azzal, hogy az almás cég félévente kidob egy új i betűs valamit a piacra, egyrészt életben tartja a felhajtást, másrészt azon cégeket, akik kiegészítőket, esetünkben pedig szoftvereket készítenek termékeikhez.

Volt már hasonló cucc itt nálunk, csak akkor éppen szókirakós verzióból. Már akkor sejteni lehetett, hogy ebből megint nagy hype lesz. Hiszen az Apple fanok, bizony megveszik az iPad-et, a már meglévő iPhone-juk mellé, mert Steve bácsi szerint ez egy forradalmi termék.

Így péntek esténként a haverokkal, sörözés közben együtt játszhatunk az áj ketyeréinkkel, például autóversenyt. Igaz, hogy a grafika a 80-as évekből van, és igaz, hogy ehhez az adrenalinfröccshöz legalább 1200 dollárnyi technika kell, az érzés, hogy együtt vagyunk mindent megér. Csak én, az iPhone, az iPad, még egy iPhone, egy iPod, a haverok és mind együtt döntögetjük, forgatjuk a kis áj cuccainkat és mereven bámuljuk az asztal közepén fekvő sokadik áj cuccot.

##199972##

Csak össze ne vesszünk, hogy kinek az ájpeggye legyen az asztal közepén. Asszem maradok a sörnél és a mogyorónál és a beszélgetésnél.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>