Ájverseny az asztalon - VIDEÓ!


Na ja! Azzal, hogy az almás cég félévente kidob egy új i betűs valamit a piacra, egyrészt életben tartja a felhajtást, másrészt azon cégeket, akik kiegészítőket, esetünkben pedig szoftvereket készítenek termékeikhez.

Volt már hasonló cucc itt nálunk, csak akkor éppen szókirakós verzióból. Már akkor sejteni lehetett, hogy ebből megint nagy hype lesz. Hiszen az Apple fanok, bizony megveszik az iPad-et, a már meglévő iPhone-juk mellé, mert Steve bácsi szerint ez egy forradalmi termék.

Így péntek esténként a haverokkal, sörözés közben együtt játszhatunk az áj ketyeréinkkel, például autóversenyt. Igaz, hogy a grafika a 80-as évekből van, és igaz, hogy ehhez az adrenalinfröccshöz legalább 1200 dollárnyi technika kell, az érzés, hogy együtt vagyunk mindent megér. Csak én, az iPhone, az iPad, még egy iPhone, egy iPod, a haverok és mind együtt döntögetjük, forgatjuk a kis áj cuccainkat és mereven bámuljuk az asztal közepén fekvő sokadik áj cuccot.

##199972##

Csak össze ne vesszünk, hogy kinek az ájpeggye legyen az asztal közepén. Asszem maradok a sörnél és a mogyorónál és a beszélgetésnél.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>