Akinek a hagyományos óra nem elég jó...


Japán nagyon hosszú ideje az őrült ketyerék szülőhazája. Azt azért nem hittem volna, hogy egy órát is ilyen szinten újra lehet gondolni, mint azt a Tokyoflash tette.

Hát igen. Ma már nem a svájci óra van divatban. Főleg azért nem, mert megfizethetetlen. Azonban ettől még senkinek nem kell megrémülnie, hiszen kaphatóak stílusos órák megfizethető áron is. Mint például ez a darab.

A Tokyoflash órájának számlapja nem más, mint egy színes LED digitális kijelző, amit mozaikszerűen osztottak fel. Középen található 4 kis rész egymás alatt, ezeket pedig egyszer 12 kis "mozaik" veszi körül. A "számlap" szegélyén még további 11 db kis darabka helyezkedik el.

Az óra működési elve a következő. Mindig azok a kis mozaikok maradnak sötétek, amelyek az időt jelzik. A legkülső "gyűrű" az órát, a belső a perceket mutatja. A 12.00 közös a két gyűrűben, így azokat egy kis mozaik jelzi. A legbelső 4 egymás alatt lévő kis világító darabka az 5 percen belüli pontosítást szolgálja. Így elvileg sokkal könnyebb leolvasni az időt az óráról, bár én részemről maradok az analógnál. Az óra súlya 164 gramm és 3 atmoszféráig vízálló. A normál gombelem helyét egy akkumulátor vette át, ami USB-n keresztül tölthető.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>