Algiz 7 a gumírozott tablet


Úgy néz ki, hogy a tablet PC-k világa egyre gyorsabban fejlődik, nagy üzlet van benne és ezt egyre több gyártó felfedezi. A Handheld a napokban jelentette be legújabb tábla PC-jét, melyet nem feltétlenül irodai használatra ajánlanak.

Az Algiz 7 tablet igazi ipari, vagy extrém területre született, hiszen a kis szerkentyűt megszámlálhatatlan helyen erősítette meg a gyártó olyan gumi betétekkel, melyek vígan megvédik egy közepes eséstől, vagy a használat közbeni odaverődéstől, így aztán az ember simán használhatja a legnagyobb kihívást jelentő környezetben is. Jöhet szél, sár, hó, a Handheld állítása szerint meg se fog kottyanni neki.

A kijelző mérete mindössze 7 colos, tehát a készülék ultrakompaktnak is nevezhető, vagyis hordozhatóságát tekintve csúcsgépről beszélhetünk. De nem csak a cipelhetőség miatt számít szuper masinának, hanem a felszereltsége és az általa támogatott szolgáltatások is ezt igazolják. A kis ketyerét ugyanis felszerelték mindennel, amire csak szüksége lehet egy modern eszköznek. Az Algiz 7 sebességét egy Intel Atom 1.6GHz-es processzor adja, melyet 2GB DDR2 RAM támogat. A fájlok tárolására 64 GB kapacitású SSD áll rendelkezésre, op. rendszerként pedig Windows 7 ketyeg rajta. 

Kommunikációilag is rendesen el van engedve a kicsike, hiszen az integrált 3G antennának köszönhetően támogatja az UMTS és EVDO adatátvitelt is. További kapcsolódási felületet tesz lehetővé a Wi-Fi, illetve a Bluetooth, beépített GPS vevőjének köszönhetően pedig akár navigációra is használhatjuk. Mivel az ilyen eszközöket általában a hadsereg számára elsőként, ennek a készüléknek is át kellett esni a szigorú MIL-STD-810G ellenőrzési szabványnak, így aki ilyen ketyerét választ magának, biztos lehet abban, hogy eszköze bírni fogja a port, a vizet, az ütődést, a szélsőséges időjárást és a nagyfokú rázkódást.

Nos, ezek után kíváncsi lennék a kicsike árára, ám arról sajnos egyelőre nincs információ. Az viszont már tudható, hogy ez év közepéig piacra szeretné dobni a gyártó, aminek biztosan soka örülni fognak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új, 10 nm-es node-on készülő processzort jelentett be az Intel
Az Atom P5900-as sorozat a Snow Ridge kódnevű lapkát haszálja és főleg a bázisállomásokat célozza.
Befutott az LG V60 Thinq 5G csúcstelefonja
Az izmos fő kamera, méretes akku és természetesen a második kijelzős tok is ott van az újdonságok között.
Egy 2018-as telefon volt 2019 legkelendőbb mobilja
Az iPhone XR-t két éve mutatta be az Apple, de annyira jól sikerült, hogy tavaly is ebből a mobilból vásároltak legtöbbet az emberek.
Desperados 3 Early Access teszt
A nagysikerű Shadow Tactics után a Mimimi elkészíti annak a franchise-nak a folytatását, amelyből a szamurájos-nindzsás stratégiai játék is sokat merített. A Desperados 3 már a finis...
A Shovel Knight alkotói két új játékon dolgoznak
A Shovel Knightról híres Yacht Club Games bejelentette, hogy több projektjük is készülőfélben van, és egy vadonat új címre is számíthatunk.

További tech hírek >>