AMOLED kijelző a következő iPhone generációban


Úgy néz ki, hogy a pletykából valóság lesz, és az Apple negyedik generációs kézibeszélője, az iPhone is a Samsung energiatakarékos kijelzőjét használja majd. Nofene!

Tulajdonképpen meg tudom érteni az Apple döntését, hiszen a Samsung által fejlesztett új kijelző típus bizony jóval kevesebb áramot igényel és még a vastagsága (0,52mm) is töredéke, mint az eddig használt LCD „ablakoknak”. Ugyanakkor azt sem érdemes kihagyni az előnyök listájából, hogy maga a kijelzőpanel egy roppantul flexibilis anyagból épül fel, így jobban ellenáll a zsebben történő véletlen benyomódásoknak, vagy akár a leejtésből adódó nagy erejű ütésnek is.

S, hogy miért jó ez nekünk felhasználóknak? Nos, mivel az Amoled kijelzők jóval vékonyabbak, mint elődjeik, a velük szerelt készülékek mérete is csökkenhet, már ami a vastagságot illeti, illetve az akkumulátor élettartama is megnőhet a kis energiafogyasztásnak köszönhetően. Ez pedig bizony jó dolog, ugyanis az új kijelző által „megspórolt” áram hosszabb készenléti és használati időt tesz lehetővé, amit a felhasználók nagyon szeretnek. Az Amoled nyújtotta lehetőségeknek eddig főleg a Samsung és LG készüléktulajdonosok örülhettek, ám a legújabb bejelentés alapján a leendő iPhone 4G tulajok is örülhetnek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>