Amy Winehouse az iTunes élén


Egy nap alatt a harminchétszeresére nőtt a Back to Black album forgalma az almás zeneboltban. A Microsoft és az Apple is arra buzdították a rajongókat, hogy az album letöltésével (=megvásárlásával) emlékezzenek az elhunyt énekesnőre.

Az Apple egy bannert rakott ki az iTunes-ra, amiben a megemlékezésre és vásárlásra buzdítottak, a Microsoft pedig a Twitteren üzent hasonlót.

Utóbbiért elég kemény oltást kapott a cég a mikroblogon. Hozzá kell tenni, hogy ez a "csirip" nem a rendmondi központból jött, hanem a brit anyavállalat Xboxos csapata küldte az üzenetet saját Twitter-csatornáján.Pár óra múlva természetesen bocsánatot kértek, amiért úgy tűnhetett, pusztán kereskedelmi célok vezérelték őket a tweet megírása során. Biztosítottak mindenkit, hogy egyáltalán nem ez volt a szándékuk.

Az érdeklődés egyébként a Facebookon is jelentősen megnőtt Amy Winehouse iránt. Szombat este még "csak" 2 187 519 rajongója volt az énekesnőnek a közösségi oldalon, és az utóbbi egy hónap alatt körülbelül 91 ezerrel nőtt a szám. Most pedig már 3 milliónál jár...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>