Amy Winehouse az iTunes élén


Egy nap alatt a harminchétszeresére nőtt a Back to Black album forgalma az almás zeneboltban. A Microsoft és az Apple is arra buzdították a rajongókat, hogy az album letöltésével (=megvásárlásával) emlékezzenek az elhunyt énekesnőre.

Az Apple egy bannert rakott ki az iTunes-ra, amiben a megemlékezésre és vásárlásra buzdítottak, a Microsoft pedig a Twitteren üzent hasonlót.

Utóbbiért elég kemény oltást kapott a cég a mikroblogon. Hozzá kell tenni, hogy ez a "csirip" nem a rendmondi központból jött, hanem a brit anyavállalat Xboxos csapata küldte az üzenetet saját Twitter-csatornáján.Pár óra múlva természetesen bocsánatot kértek, amiért úgy tűnhetett, pusztán kereskedelmi célok vezérelték őket a tweet megírása során. Biztosítottak mindenkit, hogy egyáltalán nem ez volt a szándékuk.

Az érdeklődés egyébként a Facebookon is jelentősen megnőtt Amy Winehouse iránt. Szombat este még "csak" 2 187 519 rajongója volt az énekesnőnek a közösségi oldalon, és az utóbbi egy hónap alatt körülbelül 91 ezerrel nőtt a szám. Most pedig már 3 milliónál jár...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>