Androidos Lenovo okostévé


A smart TV platform még nem túl nagy, de szépen gyarapszik, a Samsung például már tavaly májusban kipipálta az 5 millió app letöltését a listán. A Lenovo a legfrissebb Androidot futtató televízióval készült a CES-re.

A Lenovo K91 okostévéje még a Google TV-t is lehagyja Android fronton. Amíg ugyanis a keresőóriás saját platformja egy korábbi verziót futtat, addig a Lenovo üdvöskéjén a 4.0, vagyis az Ice Cream Sandwich fut.

A tévéből 42 és 55 hüvelykes képátlójú verzió is készül, a nagyobbik a megfelelő szemüveggel passzív 3D-s élményt kínál. A készülék lelke a kétmagos 1,5 GHz-es Snapdragon proci, amihez 1GB RAM-ot is csomagoltak.

Forrás: The Verge

A belső tárhely 8 GB, ami SD kártyával további 2 GB-val bővíthető, vagyis egy külső tárhelyre igencsak szükség van, ha az ember pl HD filmeket tart otthon. Elöl helyet kapott egy 5 megapixeles kamera is, a videochat kedvéért. A készülékre az Android Market kínálatából lehet appokat vásárolni, illetve a Lenovo saját fejlesztésű alkalmazásokkal is készül.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ghost of Tsushima – Trailer Japánból, szeretettel
A Ghost of Tsushima japán trailere meglehetősen autentikusra sikerült, és még nehezebbé teszi a várakozást a játék megjelenéséig.
A telefontöltők nagy többsége nem felel meg az európai előírásoknak
De a biciklis gyerekülések és az elektromos közlekedési eszközök is veszélyesek.
A Ubisoft tisztogat, három vezető beosztású dolgozó is lemondott
A szexuális zaklatások és munkahelyi visszaélések utáni vizsgálódás következtében újabb három ember mondott le posztjáról.
A chatbotok is segíthetnek a koronavírus elleni harcban
A szoftverek tehermentesíthetik az egészségügyi intézményeket és az orvosokat.
Crusader Kings 3 előzetes
Hűbérurak és királyok története, dicső hódításoké és kevésbé dicső árulásoké, több száz év újra alakítható történelem. Harmadszor…

További tech hírek >>