Androidos Lenovo okostévé


A smart TV platform még nem túl nagy, de szépen gyarapszik, a Samsung például már tavaly májusban kipipálta az 5 millió app letöltését a listán. A Lenovo a legfrissebb Androidot futtató televízióval készült a CES-re.

A Lenovo K91 okostévéje még a Google TV-t is lehagyja Android fronton. Amíg ugyanis a keresőóriás saját platformja egy korábbi verziót futtat, addig a Lenovo üdvöskéjén a 4.0, vagyis az Ice Cream Sandwich fut.

A tévéből 42 és 55 hüvelykes képátlójú verzió is készül, a nagyobbik a megfelelő szemüveggel passzív 3D-s élményt kínál. A készülék lelke a kétmagos 1,5 GHz-es Snapdragon proci, amihez 1GB RAM-ot is csomagoltak.

Forrás: The Verge

A belső tárhely 8 GB, ami SD kártyával további 2 GB-val bővíthető, vagyis egy külső tárhelyre igencsak szükség van, ha az ember pl HD filmeket tart otthon. Elöl helyet kapott egy 5 megapixeles kamera is, a videochat kedvéért. A készülékre az Android Market kínálatából lehet appokat vásárolni, illetve a Lenovo saját fejlesztésű alkalmazásokkal is készül.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lajhárboci, vagy amit akartok
Hat évig készült a szupersikeres Hatalom kártyái mögött álló magyar csapat online játéka, az Argum City. 15 éve egész korszerűnek számított volna.
Különleges falfestékek segíthetnek a klímaharcban
Hőszabályozó, energiát megtakarító, a szennyező anyagokat felfaló és a szén-dioxid-kibocsátás csökkenését segítő falfestékeket fejlesztettek ki kutatók.
Tollas szárnnyal repül a különleges robotgalamb – videó
A PigeonBotot a galambok ízületeinek működésére alapozva fejlesztették ki.
Dragon Ball Z: Kakarot – Íme az első pontszámok
A mai napon jelent meg a január talán legfontosabb játéka, a Dragon Ball Z: Kakarot, az első kritikusok pedig már ítéletet is mondtak.
Itt az első mini GeForce RTX 2070
Az Intel Ghost Canyon NUC géphez rakta össze a mini GeForce RTX 2070-et az ASUS.

További tech hírek >>