Apró Szeder csajoknak


A RIM valószínűleg úgy gondolta, hogy az okostelefon nem csak a férfiak kiváltsága, és a nőknek is akar kedveskedni, mondjuk a Pearl 3G-vel.

Jelenleg a Blackberry Pearl 3G a gyártó legkisebb készüléke, de nem csak ebből gondolom, hogy lányoknak készült, hanem a reklámvideóból is.

##199777##

Nem mintha fanyalogni akarnék, de én lány vagyok, és nem ilyen az életem (még hétvégén sem), mint amit ez a videó sugall... :)

Na de vissza a készülékhez, és nézzük a specifikációkat! A képernyő 360x400 képpontos felbontású, a 3,2 megapixeles kamera kapott vakut és autofókuszt is, illetve 2,5-szeres digitális zoomot. Van még a telóban egyebek mellett GPS, Bluetooth, 802.11b/g/n wifi modul, 256 MB-os memória, és microSDHC slot is. Ja, és 3G is, bár ez kiderül a névből is. (Egyébként láttam Pearl 2 és Pearl 9100 néven is.)

Kétféle billentyűzettel fogják piacra dobni, lesz hagyományos, "számos", illetve SureType verzió is, ami a QWERTY-re hajaz, de mégsem teljesen az.

S hogy mindez mennyibe fog kerülni? Na, ez az, amit még nem tudunk. De majd szólunk!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elfogadták az új EU-s drónszabályokat, 2020-tól mindenkire vonatkoznak
Európa-szerte egyre több drón jelenik meg a légtérben, azért az Európai Bizottság pénteken új uniós szabályokat fogadott el annak érdekében, hogy az emberek védelmét és...
Testen viselhető klímaeszközt fejlesztettek ki
Egy teljes munkahely hűtése helyett egy embernek töredék energiából kellemes környzetet lehet biztosítani, így rengeteg pénzt lehetne megtakarítani.
Kockázat lehet az Amazon arcfelismerő szoftvere
A részvényesek attól tartanak, hogy a társaság a program miatt később akár kártérítést is fizethet.
Heavy Rain - kavarodást okozott a Denuvo a demo körül
A Heavy Rain tegnap megjelent demója egyelőre még nem indul, de ha minden jól megy, ma délelőtt megoldják a problémát.
Ha ezt nálunk is élesítik, egyenesen a Google keresőből lehet majd ételt rendelni
A Google a keresőn, valamint a Térképen és a digitális asszisztensen keresztül is lehetővé teszi, hogy külön dedikált applikáció nélkül lehessen ételt rendelni.

További tech hírek >>