Apró Szeder csajoknak


A RIM valószínűleg úgy gondolta, hogy az okostelefon nem csak a férfiak kiváltsága, és a nőknek is akar kedveskedni, mondjuk a Pearl 3G-vel.

Jelenleg a Blackberry Pearl 3G a gyártó legkisebb készüléke, de nem csak ebből gondolom, hogy lányoknak készült, hanem a reklámvideóból is.

##199777##

Nem mintha fanyalogni akarnék, de én lány vagyok, és nem ilyen az életem (még hétvégén sem), mint amit ez a videó sugall... :)

Na de vissza a készülékhez, és nézzük a specifikációkat! A képernyő 360x400 képpontos felbontású, a 3,2 megapixeles kamera kapott vakut és autofókuszt is, illetve 2,5-szeres digitális zoomot. Van még a telóban egyebek mellett GPS, Bluetooth, 802.11b/g/n wifi modul, 256 MB-os memória, és microSDHC slot is. Ja, és 3G is, bár ez kiderül a névből is. (Egyébként láttam Pearl 2 és Pearl 9100 néven is.)

Kétféle billentyűzettel fogják piacra dobni, lesz hagyományos, "számos", illetve SureType verzió is, ami a QWERTY-re hajaz, de mégsem teljesen az.

S hogy mindez mennyibe fog kerülni? Na, ez az, amit még nem tudunk. De majd szólunk!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.
Kékben is lesz Samsung Galaxy Note 10+
Több európai áruházban is felbukkant már a kék verzió.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Bemutatjuk a világ legfurább külsejű tévéit
Le fog esni az álla a világtörténelem legnagyobb tévés dizájnbombáitól!
Titokzatos oldalt kapott a Sega még be nem jelentett játéka
A Sega egy rejtélyes teaser-oldalt lőtt fel feltehetően a még le nem leplezett Humankind projektnek, a bejelentést a Gamescomra várjuk.

További tech hírek >>