Áremelés az AppStore-ban


Az iPad mini bejelentése után egy olyan hír jelent meg tegnap, ami eléggé sokkolta a magyar felhasználókat. Az Apple ugyanis megnövelte az App Store-ban lévő alkalmazások és termékek árait a legtöbb európai országban, a dollár és az euró közti változásra hivatkozva. A számadatok szerint az alkalmazásbolt legolcsóbb alkalmazások 0,89 euróba, vagyis 250Ft-ba fognak kerülni.

A változás a legtöbb termékre ki fog terjedni, így zenékre, filmekre, alkalmazásokra is.  A legtöbb árkategóriát érinteni fogják az emelések, így a legolcsóbb zeneszám 1,29 euróba, vagyis körülbelül 350-360 Ft-ba fog kerülni. Az Apple áremelése szakértők szerint nem fogja nagy mértékben befolyásolni az alkalmazásbolt forgalmát, de ha még több, nagyobb emelés lesz, valószínűleg a megnövekedő bevétel nem fogja kompenzálni a forgalom mérséklődését, így az Apple csak veszíthet az akción.

  • 0,79€ -» 0,89€
  • 1,58€ -» 1,79€
  • 2,59€ -» 2,69€
  • 3,99€ -» 4,49€
  • 5,99€ -» 6,99€
  • 7,99€ -» 8,99€

Kulcsszavak: apple, appstore, iphone, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>