Áremelés az AppStore-ban


Az iPad mini bejelentése után egy olyan hír jelent meg tegnap, ami eléggé sokkolta a magyar felhasználókat. Az Apple ugyanis megnövelte az App Store-ban lévő alkalmazások és termékek árait a legtöbb európai országban, a dollár és az euró közti változásra hivatkozva. A számadatok szerint az alkalmazásbolt legolcsóbb alkalmazások 0,89 euróba, vagyis 250Ft-ba fognak kerülni.

A változás a legtöbb termékre ki fog terjedni, így zenékre, filmekre, alkalmazásokra is.  A legtöbb árkategóriát érinteni fogják az emelések, így a legolcsóbb zeneszám 1,29 euróba, vagyis körülbelül 350-360 Ft-ba fog kerülni. Az Apple áremelése szakértők szerint nem fogja nagy mértékben befolyásolni az alkalmazásbolt forgalmát, de ha még több, nagyobb emelés lesz, valószínűleg a megnövekedő bevétel nem fogja kompenzálni a forgalom mérséklődését, így az Apple csak veszíthet az akción.

  • 0,79€ -» 0,89€
  • 1,58€ -» 1,79€
  • 2,59€ -» 2,69€
  • 3,99€ -» 4,49€
  • 5,99€ -» 6,99€
  • 7,99€ -» 8,99€

Kulcsszavak: apple, appstore, iphone, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>