Áremelés az AppStore-ban


Az iPad mini bejelentése után egy olyan hír jelent meg tegnap, ami eléggé sokkolta a magyar felhasználókat. Az Apple ugyanis megnövelte az App Store-ban lévő alkalmazások és termékek árait a legtöbb európai országban, a dollár és az euró közti változásra hivatkozva. A számadatok szerint az alkalmazásbolt legolcsóbb alkalmazások 0,89 euróba, vagyis 250Ft-ba fognak kerülni.

A változás a legtöbb termékre ki fog terjedni, így zenékre, filmekre, alkalmazásokra is.  A legtöbb árkategóriát érinteni fogják az emelések, így a legolcsóbb zeneszám 1,29 euróba, vagyis körülbelül 350-360 Ft-ba fog kerülni. Az Apple áremelése szakértők szerint nem fogja nagy mértékben befolyásolni az alkalmazásbolt forgalmát, de ha még több, nagyobb emelés lesz, valószínűleg a megnövekedő bevétel nem fogja kompenzálni a forgalom mérséklődését, így az Apple csak veszíthet az akción.

  • 0,79€ -» 0,89€
  • 1,58€ -» 1,79€
  • 2,59€ -» 2,69€
  • 3,99€ -» 4,49€
  • 5,99€ -» 6,99€
  • 7,99€ -» 8,99€

Kulcsszavak: apple, appstore, iphone, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>