Áremelés az AppStore-ban


Az iPad mini bejelentése után egy olyan hír jelent meg tegnap, ami eléggé sokkolta a magyar felhasználókat. Az Apple ugyanis megnövelte az App Store-ban lévő alkalmazások és termékek árait a legtöbb európai országban, a dollár és az euró közti változásra hivatkozva. A számadatok szerint az alkalmazásbolt legolcsóbb alkalmazások 0,89 euróba, vagyis 250Ft-ba fognak kerülni.

A változás a legtöbb termékre ki fog terjedni, így zenékre, filmekre, alkalmazásokra is.  A legtöbb árkategóriát érinteni fogják az emelések, így a legolcsóbb zeneszám 1,29 euróba, vagyis körülbelül 350-360 Ft-ba fog kerülni. Az Apple áremelése szakértők szerint nem fogja nagy mértékben befolyásolni az alkalmazásbolt forgalmát, de ha még több, nagyobb emelés lesz, valószínűleg a megnövekedő bevétel nem fogja kompenzálni a forgalom mérséklődését, így az Apple csak veszíthet az akción.

  • 0,79€ -» 0,89€
  • 1,58€ -» 1,79€
  • 2,59€ -» 2,69€
  • 3,99€ -» 4,49€
  • 5,99€ -» 6,99€
  • 7,99€ -» 8,99€

Kulcsszavak: apple, appstore, iphone, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>